קערה_עם_עלה_וספרינג_רולס_מונחים_על_העלה

טעים להכיר | דפי אורז

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים למזווה שלכם, והפעם-דפי אורז!
  1. מוצר מדהים ללא גלוטן (פחות קלוריות) שחדר לאחרונה למטבח הישראלי. עשוי מקמח אורז ו/או טפיוקה. פרווה. טעם ניטרלי. מקבל באהבה כל מה שתכניסו לתוכו. בסופר תמצאו אותו באזור האסייתי, כמובן.
  2. אוכלים אותו ‘נא’ או אפוי או מטוגן. העיקר לטבול אותו כמה שניות במים לריכוך, למלא ולסגור לצורה הנבחרת.
  3. אפשר גם לטגן אותו כמות שהוא, חתוך לחתיכות, ואז יש לכם צ’יפס מעניין. בריא הוא לא…
  4. במה ממלאים? כמו בורקס: בשר, כבד, תערובת טחונים כלשהי, קוביות עוף/פרגית/דג, ירקות, מחית ירקות, גבינות וכדומה.
  5. אפשר למלא בירקות חיים חתוכים לרצועות דקיקות, לסגור לגליל והנה לנו ספרינג רולס טעימים. אוכלים טבול ברוטב סויה/טריאקי או כל רוטב אסיאתי אחר. (המרקם צמיגי וטעים).
  6. רוצים סושי ולא אוהבים אצה? (חבל, זה בריא מאוד…) הכינו מדף אורז! טובלים במים לשתי שניות, ממלאים ומגלגלים כרגיל.
  7. איך אופים? מושחים היטב בביצה, מפזרים שומשום בשפע ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהבורקס שחום לגמרי! אם תתפתו להוציא קודם, הבורקס יתרכך לפני הזמן ויחזור למרקם צמיגי…
  8. על הדרך נעים להכיר את אטריות האורז. משרים במים רותחים עד לרמת הריכוך הרצויה והן מוכנות. להקפצה, לבישול ברוטב וכל מה שאתם עושים מנודלס רגילים…

מלאווח בריא וטעים מדפי אורז

זה כבר לגמרי בשורה לחובבי המלאווח…

החומרים למנה אחת:

3 דפי אורז

ביצה

2 כפות מים

מלח

פלפל

שוברים את הביצה לכלי עם המים והתבלינים וטורפים היטב. 

שופכים לצלחת בגודל הדפים עם שוליים.

טובלים דף אחד, הופכים, מניחים מעליו דף שני, הופכים ומניחים מעליו דף שלישי.

הופכים שוב.

מכניסים למחבת עם מעט שמן חם (שימו לב לא להתמהמה עם הדפים, אחרי כמה שניות הם מתרככים מאוד וקשה לעבוד איתם. יש לטבול ולהכניס לטיגון מיד). 

מטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה. שימו לב לעבוד על אש לא גבוהה מדי כדי לתת לדפים זמן להשחים ולהפוך לקריספיים כמו שצריך. אש גבוהה תשרוף אותם לפני הזמן…

אוכלים כמו מלאווח. בתאבון.

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לפני, תוך כדי ואחרי הצום. כל הכללים לצום נכון וקל.

No Responses

מה מתרחש שם, בשקט, מתחת לפני השטח?

No Responses

על מה מסופר בפרשה? הצצה מהירה על פרשת השבוע.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
קערה_עם_עלה_וספרינג_רולס_מונחים_על_העלה

טעים להכיר | דפי אורז

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים למזווה שלכם, והפעם-דפי אורז!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בואי להכין לבד ובקלות מעמד מושלם לתכשיטים!

No Responses

איפה הוא, הפורים שלי? גם את מחפשת אותו?

No Responses

מלחמת ישמעאל, כוחנו בישמע-אל, ומילות נחמה.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

מתכון מהיר במיוחד לימים עמוסים.

1

מנה מלאה וסופר חגיגית ללא עבודה מרובה.

1

על עיזים עליזות ושיח פירות…

No Responses

הורות מובילה על כוס קפה – מי הנסיכה ואיפה המלכה?

No Responses

כמה טיפים חשובים לקראת פורים שיהפכו לך את היום הזה לקל יותר.

No Responses

הם קנו לה מתנה יפה לבת מצווה – דירה להשקעה!

No Responses

קינוח דיאטטי, מהיר וטעים מאוד!

No Responses

על תגובות רגשיות ספונטניות ותגובות רגשיות שקולות.

No Responses

מרק שהוא ארוחה, קצת גיוון למרקים הרגילים…

No Responses

מנה מקסימה לדיאטה- אטריות האורז ללא גלוטן טעימות וקלות להכנה.

No Responses

טיפים נוספים ומוצלחים לגרביים בודדים

1

התמודדות עם אובדן ולידה שקטה, טור מלא תמיכה.

No Responses

שיר ימים נוראים מרגש לקראת ראש השנה.

No Responses

לחם שונה ומיוחד, טעים ומתאים במיוחד לתזונה נכונה.

No Responses

סינגל חדש ומלא תפילה של משה פלד.

No Responses

אכילה רגשית, למה היא מגיעה אלינו? ואיך מונעים אותה?

No Responses

טיפים מעולים שיעשו לך סדר בנקיונות לפסח

No Responses

החורף מגיע ואיתו הדכדוך, שמצטרף לדכדוך שכבר קיים אצל כולנו…

1

הארוחה האולטימטיבית לערב פסח שתיתן לך מלא מלא כוח!

No Responses

שדרוג וריענון לחדר בלי הרבה הוצאות ובעיקר תעסוקה לנערות.

1

על יצירתיות, אווירת חג ופיתוח המוטוריקה.

No Responses

שיר נוגע ומתפלל, על בת ישראל.

1

על הקשר בין יום כיפור ללידה

No Responses

קוגל ירושלמי עם כל הסודות לתוצאה מושלמת!

No Responses

תוספת חגיגית ומרשימה בהכנה יחסית פשוטה.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!