לחמניות בצל

צלחת_קרואסונים_בצק_שמרים
לחמניות בצל

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

לחמניות קלות וטעימות במיוחד!

חומרים

כף מלח

קילו קמח

¾ כוס סוכר

3 כפות שמרים יבשים

3 כוסות מים פושרים

½ כוס שמן

למילוי:

שמן קנולה

בצל קצוץ דק

 למריחה:

ביצה

שומשום ופרג

 

 

 

אופן ההכנה

 

בקערת המיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות.

מתפיחים את הבצק במקום חמים עד להכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול שטוח (כמו פיצה).

מורחים בנדיבות שמן על עיגול הבצק.

מפזרים בצל קצוץ.

חותכים את העיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש לקרואסון מהקצה החיצוני, הרחב.

מסדרים את הקרואסונים בתבנית מכוסה בנייר אפיה.

מורחים את הקרואסונים בשמן ומפזרים שומשום ופרג.

אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.

Print

6 תגובות

    1. הלחמניות לא מתוקות, אולי מתקתקות מעט… אין צורך לטגן את הבצל אבל כמובן שאפשר, וזה ישדרג מאוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!