פרגיות מוקפצות בעשבי תיבול

פרגיות_מוקפצות_בעשבי_תיבול
פרגיות מוקפצות בעשבי תיבול

קל

4

בשרי

מאת: אביגיל מייזליק

מנה עשירה וטעימה להפליא של פרגיות מטוגנות בעשבי תיבול. עוד מנה מהירה וטעימה במיוחד.

חומרים

 600  גר’ פרגיות או חזה עוף

1 לימון

3-4 גבעולי נענע

חופן בזיליקום

חופן פטרוזיליה

3 שיני שום

4 כפות שמן-זית

1/4 כפית כורכום

1 כפית גדושה צ’ילי אדום יבש

1 פלפל חריף ירוק קטן

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

מגררים מן הלימון מעט קליפה וסוחטים את כולו.

מרסקים את כל הרכיבים – חוץ מהעוף – בבלנדר, במעבד מזון או במכתש ועלי עד לקבלת תערובת אחידה.

התערובת יכולה להיות בעלת מרקם חלק או גושי.

חותכים את העוף לנתחים בינוניים של 2 ס”מ בערך. אפשר גם לחתוך לסטייקים כמו בתמונה ולצרוב במקום להקפיץ.

מניחים בקערה עם התערובת הירקרקה ומשרים לחצי שעה.

מחממים היטב מחבת גדולה, מוסיפים כף שמן-זית ומטגנים – מקפיצים את העוף כ- 10 דקות עד שהוא שחום ורך.

Print

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!