קערה_עם_עלה_וספרינג_רולס_מונחים_על_העלה

טעים להכיר | דפי אורז

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים למזווה שלכם, והפעם-דפי אורז!
  1. מוצר מדהים ללא גלוטן (פחות קלוריות) שחדר לאחרונה למטבח הישראלי. עשוי מקמח אורז ו/או טפיוקה. פרווה. טעם ניטרלי. מקבל באהבה כל מה שתכניסו לתוכו. בסופר תמצאו אותו באזור האסייתי, כמובן.
  2. אוכלים אותו ‘נא’ או אפוי או מטוגן. העיקר לטבול אותו כמה שניות במים לריכוך, למלא ולסגור לצורה הנבחרת.
  3. אפשר גם לטגן אותו כמות שהוא, חתוך לחתיכות, ואז יש לכם צ’יפס מעניין. בריא הוא לא…
  4. במה ממלאים? כמו בורקס: בשר, כבד, תערובת טחונים כלשהי, קוביות עוף/פרגית/דג, ירקות, מחית ירקות, גבינות וכדומה.
  5. אפשר למלא בירקות חיים חתוכים לרצועות דקיקות, לסגור לגליל והנה לנו ספרינג רולס טעימים. אוכלים טבול ברוטב סויה/טריאקי או כל רוטב אסיאתי אחר. (המרקם צמיגי וטעים).
  6. רוצים סושי ולא אוהבים אצה? (חבל, זה בריא מאוד…) הכינו מדף אורז! טובלים במים לשתי שניות, ממלאים ומגלגלים כרגיל.
  7. איך אופים? מושחים היטב בביצה, מפזרים שומשום בשפע ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהבורקס שחום לגמרי! אם תתפתו להוציא קודם, הבורקס יתרכך לפני הזמן ויחזור למרקם צמיגי…
  8. על הדרך נעים להכיר את אטריות האורז. משרים במים רותחים עד לרמת הריכוך הרצויה והן מוכנות. להקפצה, לבישול ברוטב וכל מה שאתם עושים מנודלס רגילים…

מלאווח בריא וטעים מדפי אורז

זה כבר לגמרי בשורה לחובבי המלאווח…

החומרים למנה אחת:

3 דפי אורז

ביצה

2 כפות מים

מלח

פלפל

שוברים את הביצה לכלי עם המים והתבלינים וטורפים היטב. 

שופכים לצלחת בגודל הדפים עם שוליים.

טובלים דף אחד, הופכים, מניחים מעליו דף שני, הופכים ומניחים מעליו דף שלישי.

הופכים שוב.

מכניסים למחבת עם מעט שמן חם (שימו לב לא להתמהמה עם הדפים, אחרי כמה שניות הם מתרככים מאוד וקשה לעבוד איתם. יש לטבול ולהכניס לטיגון מיד). 

מטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה. שימו לב לעבוד על אש לא גבוהה מדי כדי לתת לדפים זמן להשחים ולהפוך לקריספיים כמו שצריך. אש גבוהה תשרוף אותם לפני הזמן…

אוכלים כמו מלאווח. בתאבון.

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

יצירת DIY מקסימה ושימושית, מחומרים זמינים ומתאימה לנערות.

2

מחכים לגאולה. איך חיים בתקווה ואמונה תמידיים?

No Responses

קצת מעבר למתכון וטעם, משמעות מעמיקה יותר לסימני ר”ה

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
קערה_עם_עלה_וספרינג_רולס_מונחים_על_העלה

טעים להכיר | דפי אורז

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים למזווה שלכם, והפעם-דפי אורז!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רצה יעקב לגלות את הקץ – ונסתלקה ממנו הנבואה.

No Responses

חני וינרוט ע”ה בפוסט כנה על חזרה בתשובה אמיתי של הדור שלנו.

1

על עיזים עליזות ושיח פירות…

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

הם קנו לה מתנה יפה לבת מצווה – דירה להשקעה!

No Responses

על תחפושות, שאלות, ותשובות מפתיעות במיוחד!

No Responses

מחפשים המלצה על מקום יפה ליציאה שקטה? כל ההמלצות כאן בפנים.

No Responses

שו”ת קריטי בנושא התמודדות עם פחדים וקשיים על ילדים בזמן משבר.

1

על מה מסופר בפרשה? הצצה מהירה על פרשת השבוע.

No Responses

מחפשים לצאת לטיול/פיקניק משפחתי? כל המקומות המומלצים מחכים לכם כאן.

No Responses

אפרוחון חמוד שמשדרג כל ארוחה!

No Responses

לחמניות מיוחדות ומהירות הכנה!

6

דיאטה ורע לך? אל תמשיכי ככה, זה לא נכון.

No Responses

מדריך חשוב לפני חנוכה – על עמידה נכונה במטבח.

No Responses

על עיזים עליזות ושיח פירות…

No Responses

חג הטיגונים… איך עושים את זה עם הכי פחות נזקים?

No Responses

קינוח דיאטטי, מהיר וטעים מאוד!

No Responses

ממשיכים בכבוד סעודה לשישית – שבוע שני~

No Responses

ארוחה מלאה, משביעה וסופר מהירה לימים עמוסים.

No Responses

תוספת חגיגית ומרשימה בהכנה יחסית פשוטה.

No Responses

מה עושים בזמן הזה? ולמה חשוב להתחיל לזוז?

No Responses

יענקי מאוכזב מהעבודה החדשה של גיטה, זוגיות או עבודה?

1

ערבי לביבות? מקטרים מקטרים אבל תכל’ס…

No Responses

יש הרבה צבעים שבורים? בואו נכין מהם צבעים חדשים!

1

שיר ימים נוראים מרגש לקראת ראש השנה.

No Responses

מכינים את המערכת החיסונית לקראת החורף!

No Responses

מלמדים את הילדים שפה רגשית – והפעם על אמפתיה.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!