עוגיות טריקולד עמוסות

עוגיות_טריקולד_שוקולד
עוגיות טריקולד עמוסות

בינוני

30-50

חלבי

מאת: אביגיל מייזליק

את עוגיות השוקולד צ’יפס הרגילות מעמיסים בשלושה סוגי שוקולד – לבן, מריר וחלב.

והילדים יעמדו בתור ליד התנור לראות מתי הן כבר יוצאות.

ולמי שכל זה לא מספיק, אפשר להוסיף גם 50 גר’ אגוזים.

חומרים

250 גר’ חמאה או מרגרינה רכה

1/2 1 כוסות סוכר לבן או חום (330 גר’)

2 ביצים

1/4 כפית מלח

2 כוסות קמח (300 גר’)

כפית אבקת אפייה

100 גר’ שוקולד מריר קצוץ גס

100 גר’ שוקולד חלב קצוץ גס

100 גר’ שוקולד לבן קצוץ גס

אופן ההכנה

מעבדים במיקסר את החמאה, הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

בעזרת שתי כפות מניחים עוגיות מהתערובת על תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, בקוטר של 3 או 5 ס”מ כל עוגייה.

משאירים מרווח נרחב בין עוגייה לעוגייה.

אופים בחום של 180 מעלות, במשך 15 ד’.

מוציאים ומצננים היטב לפני שמגישים (שלא לקבל כוויית שוקולד רותח!!)

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!