איזה טיפוס את? מה מלווה את הקפה שלך?
כשם שכוסות הקפה שלהם שונות, כך מה שמלווה אותם שונה ומרתק.
חפשי את עצמך, מה המלווה המועדף עליך?
מתוק ועסיסי.
את חייבת מאפה, מתוק, עדיף עסיסי וחם שקוראים לו קרואסון. אם אין תתפשרי על עוגת שמרים ובמקרה הגרוע אפילו פרוסת עוגה…
מתוק ויבש.
את מעדיפה דווקא את העוגייה יבשה. ביסקוויט, ביסקוטי, או סתם עוגיית חמאה נחמדה, העיקר הפירורים האלה מסביב.
שוקולד.
את מחפשת את המנחם, הנמס, שממלא את הפה והלב. קוביית/יות שוקולד ליד הקפה בשבילך זה קפה לנשמה.
משהו בריא.
המצפון לא מניח לך לשתות קפה בלי הקלוריות הבריאות שליד. זה אמנם לא תפוח או עגבניה, אבל תמר… זה בסדר, לא?
כלום.
את מקצוענית אמיתית שנהנית מהקפה עצמו, וזהו! וואו.
אוכל.
הקפה שלך מגיע יחד עם האוכל, ממש שלוק קפה, ביס בסנדוויץ’… זה אולי לא חייב להיות סנדוויץ’, אבל כל מה שתכיל ארוחת הבוקר שלך – הקפה ילווה אותה באהבה.
עם כפית.
משהו קינוחי שאוכלים בכפית, זה מה שהקפה שלך צריך. עוגת גבינה, פאי כלשהו, העיקר המרקם והכפית…
מלוח.
ואולי את פשוט צריכה את המלוח דווקא. בורקס? מלאווח? או אפילו חטיף? משהו כזה מלוח וקריספי שישתלב לך מצוין עם הקפה.
כך או כך, לא באמת משנה איזה טיפוס את, אם האתר הזה מלווה את הקפה שלך – הכול בסדר, כל מה שיצטרף כבר יהיה התוספת.
עוגת גבינה מהירה וטעימה \\ דיתי וינשטיין
בסיס עוגה קנוי
500 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
כף אינסטנט פודינג וניל
מערבבים את הסוכר והביצים. מוסיפים את השאר ומערבבים. שופכים על הבסיס ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה. מורידים את החום ל-160 מעלות ואופים עוד 10 דקות. משאירים בתנור מכובה כשעה. מורחים למעלה ריבת חלב ושומרים במקרר עמוק ורחוק מהעין…