סלמון בפפריקה, שום וכוסברה

סלמון בפפריקה, שום וכוסברה

קל

6

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

מתכון מהיר, והטעם והתוצאה המושלמים לא משתווים להשקעה.

חומרים

6 מנות פילה סלמון

2 כפות פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

8 שיני שום כתושות

4 כפות כוסברה קצוצה

מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מניחים את הסלמון בתבנית בינונית. מערבבים בקערית את הפפריקה, שמן הזית, השום הכתוש והכוסברה. יוצקים את הרוטב על הדגים ומורחים אותם היטב מכל צד. מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור 15-20 ד’, עד שהדגים זהובים.

Print
מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!