ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!
  1. תבלין, או נכון יותר – תערובת תבלינים קסומה. משתדכת נפלא עם סטייקים של עוף ובשר ויש שיאהבו אותה גם על דגים. הטעם מתקתק-פיקנטי.
  2. קונים בכל חנות תבלינים וכמו כל תבלין – שומרים בקירור.
  3. הייחודיות שבו היא שילוב של גרגרי חרדל – ברוב המקרים כמון, יחד עם פפריקה ועשבי תיבול (בד”כ רוזמרין/ טימין/ בזיליקום – הכול או חלקם), סוכר לבן או טבעי ותבלינים נוספים. איזשהו מעטה סודי עוטף את רכיבי התערובות ובכל חנות הטעם יהיה שונה מעט.
  4. הגם שהיא טעימה על בשרים היא תוסיף המון גם לתערובת קציצות, שקשוקות, רטבי עגבניות, תפוחי אדמה בתנור וירקות מוקפצים. נסו ותופתעו.

עוף קסם/ מתכון מעלף של ריקי דודה שלי עם שינוי קל בכמויות

זה לגמרי קסם כשלוקחים שני מרכיבים, מניחים על העוף, משגרים לתנור ויוצאת משם מנה שאי אפשר לעמוד בפניה.

אני יודעת שזה נשמע מתנשא או לא הגיוני כל כך, אבל אני מתחננת בפניכן לנסות את המתכון הזה.

כמה שכמות התיבול מעטה ככה הטעם ביחס הפוך. אני מתחייבת.

חומרים:

2 כרעי עוף מפורקים, מנוקים

2 כפות תבלין פילדלפיה

2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

מערבבים את הסוכר והתבלין.

מפזרים על העוף המונח בתבנית.

זהו. לא מוסיפים כלום!!!

מכסים. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות למשך שעה וחצי לפחות.

כשהעוף רך, מסירים את הכיסוי ואופים 20 דקות נוספות להשחמה.

העוף יוצא עסיסי, רך ומלא טעם.

התבנית מתמלאת בנוזלים שמחייבים אורז ליד,

והמחמאות שזורמות לא מגלות כמה מאמץ השקענו פה…

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

האם אנו חיים אותם או מפספסים את החיים עצמם במחשבות ובגעגוע לעבר, או בדאגה וכמיהה לעתיד?

No Responses

שיר אלולי נוגע

No Responses

אכילה רגשית, למה היא מגיעה אלינו? ואיך מונעים אותה?

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מה זה באמת שמחה? מסע קצר ומרתק במקורות שלנו.

No Responses

מה מלמדת אותנו אמה עבריה על הגאולה העתידה לבוא, בקרוב?

No Responses

על מה מסופר בפרשה? הצצה מהירה על פרשת השבוע.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

מתכון שהוא חגיגה, המלצה לחוויה משפחתית חמימה…

No Responses

כל הסודות והטיפים בסדנת עוגות שמרים מרתקת.

No Responses

רצה יעקב לגלות את הקץ – ונסתלקה ממנו הנבואה.

No Responses

על נזקי העבודה בישיבה ואיך כן יושבים נכון.

No Responses

התובנה האוהבת המנחמת מסיפור עקידת יצחק.

1

מה מברכים על ‘מצה בריי’? ואיך מבטלים ברכת ‘המוציא’?

No Responses

תוספת מרעענת וטעימה לארוחה חלבית חגיגית.

No Responses

על חשבונות, חובות, וגזל מקטרג בראש

No Responses

דיאטה ורע לך? אל תמשיכי ככה, זה לא נכון.

No Responses

מה מתרחש שם, בשקט, מתחת לפני השטח?

No Responses

אולי כבר מחר?! הלוואי.

No Responses

מחפשים לאן לצאת? אספנו עבורכם את המידע הנחוץ לפוסט אחד מסודר.

1

עוגיות מפנקות מלאות כל טוב!

No Responses

הביטי במים. תחושי את זרימתם המתחדשת כל העת, את מרוצתם קדימה ששוטפת הכול.

No Responses

על יתרונותיו הרבים של קמח הכוסמין.

No Responses

מכינים לבד בובת הרגעה מתוקה ואישית, לפריקת מתח וחרדות…

No Responses

הצלליות! איך מתאימים ואיך מניחים?

No Responses

מתכון מעולה לתשעת הימים, קל להכנה, טעים ואפילו מתאים לדיאטה.

No Responses

שלמה ברונר ואלי הרצליך מפתיעים שוב “שערי ניגון”

No Responses

מנה מעודנת ויפיפיה בטעמים מיוחדים, ובקלות מפתיעה!

No Responses

דומה כאילו כל התורה כולה, זו שבכתב וזו שבעל פה, פונה אל הזוג הנשוי.

No Responses

איך מתנהלים כלכלית נכון בתקופה הזאת?

No Responses

קינוח פרווה וטעים במיוחד!

No Responses

סופגניות מפונפנות ומשוקלדות, הכנה יחסית פשוטה וטעם נפלא.

No Responses

חלב, מי שידך אותו לקפה שלנו ולמה אי אפשר בלעדיו?

No Responses

לחמניות קלות הכנה וטעימות במיוחד, לגיוון ארוחת הבוקר או הערב.

1

מכינים את המערכת החיסונית לקראת החורף!

No Responses

מדריך חשוב לפני חנוכה – על עמידה נכונה במטבח.

No Responses

טעים להכיר תבלין חדש! והשבוע – הזנגוויל.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!