קונפי שום ועגבניות שרי

קערית_שמן_זית_ענף_עגבניות_שרי_שיני_שום_וענף_רוזמרין
קונפי שום ועגבניות שרי

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

2 ראשי שום
20 עגבניות שרי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי בזיליקום – לבחירה

אופן ההכנה

חוצים את העגבניות לחצאים ומסדרים בתבנית כשהקליפה
כלפי מעלה. מפרקים את ראש השום לשיניים, אפשר
להשאיר את השיניים עם הקליפה.
מפזרים את שיני השום בין העגבניות.
שופכים לתבנית כמות יפה של שמן זית כך שהשמן יכסה
לפחות מחצית מגובה העגבניות.
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום
של 160 מעלות לשעה וחצי.
לאחר האפיה אפשר להעביר חלק מהשמן לכלי ולהשתמש
בו כתיבול למאכלים אחרים.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!