ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!
  1. תבלין, או נכון יותר – תערובת תבלינים קסומה. משתדכת נפלא עם סטייקים של עוף ובשר ויש שיאהבו אותה גם על דגים. הטעם מתקתק-פיקנטי.
  2. קונים בכל חנות תבלינים וכמו כל תבלין – שומרים בקירור.
  3. הייחודיות שבו היא שילוב של גרגרי חרדל – ברוב המקרים כמון, יחד עם פפריקה ועשבי תיבול (בד”כ רוזמרין/ טימין/ בזיליקום – הכול או חלקם), סוכר לבן או טבעי ותבלינים נוספים. איזשהו מעטה סודי עוטף את רכיבי התערובות ובכל חנות הטעם יהיה שונה מעט.
  4. הגם שהיא טעימה על בשרים היא תוסיף המון גם לתערובת קציצות, שקשוקות, רטבי עגבניות, תפוחי אדמה בתנור וירקות מוקפצים. נסו ותופתעו.

עוף קסם/ מתכון מעלף של ריקי דודה שלי עם שינוי קל בכמויות

זה לגמרי קסם כשלוקחים שני מרכיבים, מניחים על העוף, משגרים לתנור ויוצאת משם מנה שאי אפשר לעמוד בפניה.

אני יודעת שזה נשמע מתנשא או לא הגיוני כל כך, אבל אני מתחננת בפניכן לנסות את המתכון הזה.

כמה שכמות התיבול מעטה ככה הטעם ביחס הפוך. אני מתחייבת.

חומרים:

2 כרעי עוף מפורקים, מנוקים

2 כפות תבלין פילדלפיה

2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

מערבבים את הסוכר והתבלין.

מפזרים על העוף המונח בתבנית.

זהו. לא מוסיפים כלום!!!

מכסים. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות למשך שעה וחצי לפחות.

כשהעוף רך, מסירים את הכיסוי ואופים 20 דקות נוספות להשחמה.

העוף יוצא עסיסי, רך ומלא טעם.

התבנית מתמלאת בנוזלים שמחייבים אורז ליד,

והמחמאות שזורמות לא מגלות כמה מאמץ השקענו פה…

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חלב, מי שידך אותו לקפה שלנו ולמה אי אפשר בלעדיו?

No Responses

מה מברכים על ‘מצה בריי’? ואיך מבטלים ברכת ‘המוציא’?

No Responses

אני? כזו קטנה וחלשה יכולה להביא גאולה?

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

זמני צאת הצום תשפ”ד ברחבי הארץ

No Responses

העשרת האינטלגנציה היהודית, על מה מסופר בפרשת השבוע?

No Responses

פרשת השבוע – ענייני הפרשה.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

שלמה ברונר ואלי הרצליך מפתיעים שוב “שערי ניגון”

No Responses

פקק תנועה, שמלה סגולה ועדכון מחברת נתיבי ישראל, תובנות של לילה.

No Responses

סדנת איור דמויות עם הציירת האהובה שירי כהן.

1

אכילה רגשית, למה היא מגיעה אלינו? ואיך מונעים אותה?

No Responses

שתיית מים – ברכה ראשונה, אחרונה והאם בכלל צריך לברך?

No Responses

סדנה כייפית לכל המשפחה!! חוגגים עם האות ט’

No Responses

מנה עיקרית מהירת הכנה ועם זאת טעימה במיוחד.

No Responses

פשטידה יפיפיה ש’גונבת את ההצגה’, לרענן את הארוחה הכבדה.

No Responses

יצירת DIY מקסימה ושימושית, מחומרים זמינים ומתאימה לנערות.

2

מנה חגיגית במיוחד בהכנה פשוטה ובטעם נפלא.

No Responses

מחפשים מה להכין לערב הצום? המתכון המומלץ: משביע וקליל, רק תדליקו מזגן.

No Responses

לביבות תפוחי אדמה מגרמניה, בהגשה שונה ומפתיעה.

No Responses

מנה מיוחדת עם טיפ סודי לקבלת תערובת אוורירית במיוחד.

No Responses

מנה לא מסובכת ומגוונת מאוד את מאכלי הגבינה בחג.

No Responses

לביבות מעניינות בטעמים אקזוטיים וטעימים… שווה לנסות.

No Responses

מתכון מעולה לערב הצום ולאחרי הצום שיעלה את רמת האנרגיה בגופך, מומלץ!

No Responses

הצצה מרתקת ליתרונות הקמח המלא.

No Responses

השבת קוראים פרשת זכור, מה היא באה ללמד אותנו?

No Responses

כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…

No Responses

מה עושים היום? משחקים ופעילויות באות ח’, איזה כיף!

No Responses

עוגה מהירה שמכינים בתבנית ענקית וסגרנו פינה לשבת.

1

מתי מברכים ברכה ראשונה ומתי מכניסים לפה בלי לברך?

1

מחרוזת שירי ימים נוראים מלאת רגש.

1

מחכה לגאולה? היא מגיעה לבקר אותך כל שבוע!

No Responses

“לא מסכימה עם הגישה של בעלי!! זה ממש פוגע בילד!!”

2

מנה קייצית ומשביעה, נסו אותה לסעודה שלישית!

No Responses

מה מברכים על גבינה שעל קרקר? ועל הקטשופ עם הצ’יפס?

No Responses

זמרים, שירים ומשחקים מתוקים – כיף בקייטנה שלנו!

No Responses

מתכון מוצלח לופל בלגי שכולם אוהבים!

No Responses

מה כל כך מזיק בלשבת הרבה זמן? ואיך ממזערים נזקים?

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!