המבורגר וצ’יפס

המבורגר_וציפס_בייתיים
המבורגר וצ’יפס

קל

6 מנות

בשרי

מאת: אביגיל מייזליק

חומרים

700 גר’ בשר בקר טחון

2 בצלים גדולים

1/2 כוס שקדים טחונים

מלח ופלפל

כף פפריקה מתוקה

לצ’יפס:

12 תפוחי אדמה (רצוי מזן דזירה עם הקליפה האדומה)

שמן לטיגון

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון את הבצלים והשקדים לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים לבשר את הבצל, מלח, פלפל ופפריקה ומעבדים יחד. לשים 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. משרים בצד.

מכינים את הצ’יפס: קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לצ’יפסים דקים בעובי חצי ס”מ.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא רך אך לא מזהיב. מוציאים.

מטגנים כך את כל הצ’יפסים.

יוצרים מהתערובת צורה של 6 המבורגרים.

מחממים מחבת עם שמן עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את ההמבורגרים – 3 בכל פעם.

מטגנים 4-5 דקות, עד שהם מזהיבים מכל צד.

בינתיים מחממים שוב את השמן של הצ’יפס ומחזירים את הצ’יפסים לטיגון.

מטגנים עד שהם מזהיבים. מגישים יחד את הצ’יפס וההמבורגר.

למי שאוהב בצל מטוגן – טעים מאוד לטגן יחד עם ההמבורגר טבעות של בצל שיספגו את המיצים המופרשים מהבשר.

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!