המדור שלנו מגיע לסיומו, אבל הפרויקט ממשיך כרגיל.
מקווה שזה הפך אצלכן להרגל, לכבר ולתת מקום ויחס גם לסעודה שלישית
והלוואי שנזכה לשפע של ברכה וישועה “כי היא מקור הברכה”
מתכון לסלט עסיסי שמהווה ארוחה שלמה. \בחורף אפשר להמיר את הטוסט בקוביות של דג או אפילו קרוטונים.
לסלט:
חסה
עגבניות שרי
מלפפון
גמבה
נבטים
פטריות
לטוסט:
לחמניה/2 פרוסות לחם
רוטב פיצה/קטשופ
גבינה צהובה
תבלינים אהובים
לרוטב:
1/4 כוס שמן
כף גדושה מיונז
כפית חרדל
כף סוכר חום
מלח, פלפל.
מכינים טוסט כמו שאוהבים, מורחים חמאה משני צדדיו ואופים בטוסטר. שומרים במקרר.
מכינים את הרוטב בבלנדר ושומרים.
כשעה לפני הסעודה מניחים את הטוסט לחימום על הפלטה.
בינתיים חותכים את הירקות ומרכיבים את הסלט.
חותכים את הטוסט לרצועות/קוביות, מניחים על הסלט, שופכים את הרוטב ומגישים.