חזה עוף על מחבת פסים

חזה_עוף_צרוב_ארוחת_ערב_מהירה
חזה עוף על מחבת פסים

קל

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

מנה זריזה ואהובה על כולם. הגישו עם אורז לבן/פירה או בתוך סנדוויץ עסיסי.

חומרים

חזה עוף פרוס

תבלין גריל עוף

שמן זית

מלח

פפריקה מתוקה

פלפל שחור

סילאן

אופן ההכנה

מערבבים שמן זית עם התבלינים ומעט סילאן (אין צורך בכמויות מדויקות)

משרים את חזה העוף לפחות חצי שעה במשרה, אפשר להשרות לילה שלם במקרר.

מחממים מחבת פסים ומזלפים עליה מעט שמן זית שהעוף לא ידבק.

מטגנים את חזה העוף מצד אחד עד שהוא מקבל צבע יפה, הופכים לצד השני ומטגנים

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!