ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!
  1. תבלין, או נכון יותר – תערובת תבלינים קסומה. משתדכת נפלא עם סטייקים של עוף ובשר ויש שיאהבו אותה גם על דגים. הטעם מתקתק-פיקנטי.
  2. קונים בכל חנות תבלינים וכמו כל תבלין – שומרים בקירור.
  3. הייחודיות שבו היא שילוב של גרגרי חרדל – ברוב המקרים כמון, יחד עם פפריקה ועשבי תיבול (בד”כ רוזמרין/ טימין/ בזיליקום – הכול או חלקם), סוכר לבן או טבעי ותבלינים נוספים. איזשהו מעטה סודי עוטף את רכיבי התערובות ובכל חנות הטעם יהיה שונה מעט.
  4. הגם שהיא טעימה על בשרים היא תוסיף המון גם לתערובת קציצות, שקשוקות, רטבי עגבניות, תפוחי אדמה בתנור וירקות מוקפצים. נסו ותופתעו.

עוף קסם/ מתכון מעלף של ריקי דודה שלי עם שינוי קל בכמויות

זה לגמרי קסם כשלוקחים שני מרכיבים, מניחים על העוף, משגרים לתנור ויוצאת משם מנה שאי אפשר לעמוד בפניה.

אני יודעת שזה נשמע מתנשא או לא הגיוני כל כך, אבל אני מתחננת בפניכן לנסות את המתכון הזה.

כמה שכמות התיבול מעטה ככה הטעם ביחס הפוך. אני מתחייבת.

חומרים:

2 כרעי עוף מפורקים, מנוקים

2 כפות תבלין פילדלפיה

2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

מערבבים את הסוכר והתבלין.

מפזרים על העוף המונח בתבנית.

זהו. לא מוסיפים כלום!!!

מכסים. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות למשך שעה וחצי לפחות.

כשהעוף רך, מסירים את הכיסוי ואופים 20 דקות נוספות להשחמה.

העוף יוצא עסיסי, רך ומלא טעם.

התבנית מתמלאת בנוזלים שמחייבים אורז ליד,

והמחמאות שזורמות לא מגלות כמה מאמץ השקענו פה…

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מקבץ הלכות חשובות לפורים.

No Responses

לפני שנתיים לחמניות מעשה יד וסלטים ומתבלים, ומה יהיה השנה? אי אפשר לחזור על אותו משלוח שנה שנייה ברצף.

No Responses

מה זה באמת שמחה? מסע קצר ומרתק במקורות שלנו.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
ערימת_אבקה_אדומה

טעים להכיר | תבלין פילדלפיה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים להכניס למזווה שלכם, והפעם-תבלין פילדלפיה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רחמים, עלי, על מי שהייתי יכולה להיות, על הריחוק…

No Responses

כל הסיבות למה את לא-מפסיקה-לאכול…

No Responses

למה יש לנו אחריות על מי שמסתובב ביפו?

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

מנה חגיגית במיוחד בהכנה פשוטה ובטעם נפלא.

No Responses

על עיזים עליזות ושיח פירות…

No Responses

מאגר ענק של רעיונות למפגשים משפחתיים וערבי לביבות.

1

קינוח מרשים ולא מסובך. מתאים בדיוק למנה אחרונה לשבתות חורף.

No Responses

איפה הוא, הפורים שלי? גם את מחפשת אותו?

No Responses

אזון המן בשרית ומפנקת. מנה ראשונה יפיפיה ופורימית במיוחד.

No Responses

בואי ללמוד איך להתאפר לבד בצורה מקצועית ומחמיאה!

3

ערבי לביבות? מקטרים מקטרים אבל תכל’ס…

No Responses

מנה חגיגית במיוחד, הכנה מעט מורכבת עם תוצאה מושלמת!

No Responses

תוכניה לימות החנוכה – נר שלישי.

No Responses

העשרת האינטלגנציה היהודית, על מה מסופר בפרשת השבוע?

No Responses

מחכה לגאולה? היא מגיעה לבקר אותך כל שבוע!

No Responses

בואי לחדש את ההופעה בלי לצאת לקניות, עם מה שיש לך בבית.

4

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-חלב שקדים!

No Responses

הגב כואב? דקה לפני המדרסים

No Responses

את יוצאת לעבוד, אך האם זה חייב להיראות ככה?

No Responses

סיכום הזום ‘נפגשות’ בשיתוף מאוחדת / חלק 1 מתוך 2

No Responses

פרשת המן שתיים מקרא ואחד תרגום, סגולה לפרנסה.

No Responses

לביבות תפוחי אדמה מגרמניה, בהגשה שונה ומפתיעה.

No Responses

סדנת וידאו להכנת אהיל יפני, בקלות ומחומרים זמינים.

No Responses

מחפשים לאן לצאת? אספנו עבורכם את המידע הנחוץ לפוסט אחד מסודר.

1

איך בוחרים וילון מתאים למיקום ולחלל החדר?

No Responses

על סימפיזיוליזיס בהריון. ממה הוא נובע ואיך מתמודדים.

No Responses

מלמדים את הילדים שפה רגשית – והפעם על אמפתיה.

1

הדרך להגיע לחירות אמיתית

No Responses

צלחות, מגשים, כלים מכלים שונים, רעיונות למתנות לגננות.

No Responses

התוכנית האולטימטיבית לערבי לביבות, חידון טריוויה לכל המשפחה.

No Responses

מרק פרווה, קטיפתי, ענוג ומנחם ועשיר בערכים תזונתיים.

No Responses

לא עוד ‘אסור’ ו-‘אין’ מהיום: ‘שפע’ ו’יש’. תודעת שפע בתזונה.

No Responses

שלושה פרקי תהילים לאמירה כל יום.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!