- תערובת תיבול שמגיעה אלינו מאיטליה ונקראת על שם חבל הארץ טוסקנה. מבוססת על מלח גס, שום גבישי, פפריקה ועשבי תיבול.
- אולי תערובת התבלינים האולטימטיבית ביותר להעשיר כמעט כל דבר. מסוג הדברים שאין מצב שלא תחזיקו במטבח!
- איפה מוסיפים אותה? לפי הרכיבים שלה מובן שהיא מתאימה למגוון רחב מאוד של מאכלים. המומלצים ביותר: גבינות, ירקות בתנור, נסו אותה על תפוחי אדמה וכרובית, לרטבי עגבניות ורטבים לפסטה בכלל, וכן לתיבול עופות ודגים צלויים. אפשר לפזר אותה על פיצות ופוקאצ’ות מכל הסוגים, ואפילו בחביתה היא תהיה תיבול מושלם!
- איפה קונים? בחנויות תבלינים, וגם בסופר תמצאו אותו אצל חברות מסוימות. שימו לב שהתערובת משתנה מעט בין יצרן ליצרן. מומלץ לקנות כמות מועטה בתחילה ולחפש את הסוג שתתחברו אליו במיוחד.
אל תפספסי! מתכון מושלם לחזה עוף עם פטנט ששומר על העסיסיות שלו.