בייגלס

סנדוויץ_חסה_סלומון_וגבינות
בייגלס

בינוני

חלבי

מאת: דיתי וינשטיין

מכינים כמות גדולה של בייגלס ומקפיאים בנפרד. בכל פעם שלא מספיקים להכין ארוחה, שולפים בייגלס כמספר הסועדים, מחממים מעט בתנור, מכינים מילוי מהיר ומגישים.

חומרים

קילו קמח
½1 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
¼ כוס שמן
½2 כוסות מים חמימים (או מיץ תפוזים, לבייגלס מזונות)
כף מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר. לשים 10 דקות.
נותנים לבצק לנוח כרבע שעה ולשים שוב.
מחלקים את הבצק ל-24 חלקים. מגלגלים כל חלק לגליל ומהדקים את הקצוות ליצירת טבעת.
מתפיחים עד להכפלת הגודל.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים כ-12 דקות.

סלט טונה וירקות
גבינת שמנת וירקות
גבינת שמנת וסלמון מעושן
גבינה וחביתה
חמאה וריבה
בייגל טוסט – רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות בטוסטר

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!