סופלה שוקולד חם

סופלה_שוקולד_מוצלח
סופלה שוקולד חם

קל

פרווה/חלבי

מאת: דיתי וינשטיין

יש מתכונים רבים לסופלה שוקולד אבל המתכון הזה לגמרי מנצח. 

הקפידי לא לאפות את הסופלה יתר על המידה כדי שהעוגה תשאר רכה ושוקולדית.

חומרים

חבילת מרגרינה או חמאה

2 חבילות שוקולד מריר

4 ביצים

4 חלמונים

300 גרם אבקת סוכר

כוס קמח

לבחירה: חבילת שוקולד לבן

אופן ההכנה

להמיס בסיר קטן את המרגרינה והשוקולד. 

לאחר שתערובת השוקולד התקררה להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב.

להוסיף את אבקת הסוכר ואת הקמח.

למזוג את הבלילה לתבניות אפיה אישיות.

להכניס בכל תבנית אישית קוביית שוקולד לבן.

לאפות כ10 דקות בחום של 200 מעלות עד שהקרום אפוי והחלק הפנימי רטוב.

לחמם לפני ההגשה.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!