2 כוסות קמח
כף מלח
כף מלח לימון
1 כף שמן
2 כוסות מים רותחים
צבעי מאכל
מערבבים בכף עד שהבצק לא רותח ומסיימים ללוש ביד.
מחלקים לחלקים ולכל חלק מוסיפים טיפה צבע מאכל בצבע שונה.
את הברבצק שומרים בקופסה סגורה במקרר עד 5 חודשים.
2 כוסות קמח
כף מלח
כף מלח לימון
1 כף שמן
2 כוסות מים רותחים
צבעי מאכל
מערבבים בכף עד שהבצק לא רותח ומסיימים ללוש ביד.
מחלקים לחלקים ולכל חלק מוסיפים טיפה צבע מאכל בצבע שונה.
את הברבצק שומרים בקופסה סגורה במקרר עד 5 חודשים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!