עוגיות אגוזים פריכות

עוגיות_אגוזים _לפסח_ללא_גלוטן
עוגיות אגוזים פריכות

קל

20 עוגיות

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

עוגיות פריכות, יפות וטעימות וקלות כל כך להכנה. ניתן לגוון עם סוגי האגוזים, לעשות רק סוג אחד או להוסיף סוגים רבים ככל שתרצו.

חומרים

500 גרם תערובת אגוזים (שקדים פרוסים, אגוזי לוז, פקאן, מלך)

חלבון מ-3 ביצים

כפית תמצית וניל מעולה

3/4 כוס סוכר מעולה

2 כפות דבש מעולה

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 150 מעלות. מערבבים בקערה את האגוזים עם החלבון, הדבש והסוכר עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. בעזרת שתי כפות יוצרים ערמות של התערובת על נייר האפיה במרחק מה זו מזו, לקבלת עוגיות בצורה מעוגלת ככל האפשר ובקוטר של כ-3 ס”מ. אופים למשך 20-25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים, מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!