פירות אפויים בציפוי קוואקר פריך

פירות_אפיים_עם_קראמבל
פירות אפויים בציפוי קוואקר פריך

קל

12

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

ספק קינוח מקסים, ספק עוגה קלה מאוד להכנה, ללא סוכר ובריאה להפליא. הפירות האפויים בשילוב הציפוי הפריך מקבלים טעם מיוחד במינו.

 

חומרים

4 כוסות פרי לפי העונה (אגסים, תותים, תפוחים, אפרסקים, שזיפים, משמשים, נקטרינות)

2 כפות דבש

לציפוי:

כוס קוואקר

1/2 כוס קמח מלא או כוסמין

50 גר’ שקדים או אגוזים קצוצים

6 כפות סילאן או דבש, או סירופ מייפל אמיתי

1/2 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה

אופן ההכנה

שוטפים את הפירות ומוציאים את הגלעינים. שמים בסיר עם הדבש וכוס מים ומבשלים חמש דקות. מסננים ומעבירים לתבנית פאי עגולה בקוטר 26 (אפשר גם מרובעת, אם רוצים). מערבבים יחד את חומרי המילוי ומפוררים מעל הפירות בשווה. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה. להגשה: מסדרים את המנה בכוסות הגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר ונענע – לבחירה, ומגישים.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!