מרק ברוקולי מוקרם

מרק_ברוקולי_מוקרם_פרווה_ובריא_מחמם
מרק ברוקולי מוקרם

קל

5+

פרווה

מאת: שירה אזולאי

בחורף לא צריך תירוץ למרק חם.

קערית מרק תתקבל בברכה בכל יום מחדש.

הפעם אני מגישה לך הצעה לקערית מגוונת.

מרק ירקרק על בסיס ברוקולי.

טעם ומרקם שיוצרים חוויה מחממת ונעימה במיוחד.

חומרים

חבילת ברוקולי קפוא (כ-600 גרם)

בצל גדול

4 שיני שום

3 קלחי סלרי כולל העלים

פחית חלב קוקוס

1/2 כוס קוואקר טחון

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

מחלקים את הבצל לשמיניות ומאדים עם מעט מים.

פורסים את השום ומוסיפים לקראת סיום אידוי הבצל.

פורסים את הסלרי ומוסיפים לסיר יחד עם הברוקולי.

מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך כחצי שעה, עד שסכין ננעצת בגבעולי הברוקולי בקלות.

מוסיפים חלב קוקוס וחצי כוס שיבולת שועל טחונה. מביאים לרתיחה ומבשלים עשר דקות נוספות.

מכבים את האש, מוסיפים את המלח, טוחנים בבלנדר מוט.

נהנים לבריאות.

חורף בריא!

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!