שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

פלפל צ’ומה

  1. פלפל צ’ומה מגיע בשתי ווריאציות – תבלין יבש או ממרח. הוא עשוי מפלפל ושום, בעצם הוא שילוב של פפריקה ושום… שילוב שיוצר טעם חדש.
  2. שווה להחזיק בבית גם את התבלין וגם את הממרח. את התבלין (שקונים בכל חנות תבלינים) מוסיפים לתבשילים שיש בהם עגבניות, עוף, בשר, קציצות. את הממרח (שקונים בחנויות מזון וסופרים, נמצא במקרר. אני נתקלתי בינתיים רק במוצר של חברת ‘פרג’) מורחים על לחם קלוי, על דגים ולתנור, מוסיפים לטוסטים, פיצה והשמים הם הגבול. באמת.
  3. התבלין לא חריף ועשיר בטעם. מכינים אותו מפלפלים מתוקים וחריפים יחד בד”כ והטעם יוצא מדויק.
  4. מטבל מושלם לקציצות, לשניצלים, לקבבים ואפילו לירקות: חצי כוס מיונז, כפית גדושה ממרח צ’ומה, חצי כפית חרדל. עוד תודו לי.

קונפי עגבניות ושום

זוכרות את הקונפי שום? קבלו אותו בגרסה משודרגת וטעימה כמה רמות למעלה…

10 עגבניות שרי שלמות

5-10 שיני שום, לפי הטעם

שמן קנולה

שמן זית

כף סילאן

מלח

פלפל

תבלין צ’ומה

פפריקה

מניחים את העגבניות והשום בתבנית, עדיף פיירקס שמתאימה לחימום והגשה.

כדאי שהעגבניות לא יגיעו לשפת הכלי, לפעמים הן מתיזות מעט מיץ.

מתבלים בתבלין צ’ומה בשפע, במלח, בפלפל, בסילאן ובפפריקה.

מכסים חצי בשמן קנולה וחצי בשמן זית.

מחממים תנור ל-90 מעלות ומכניסים את התבנית בזהירות.

משאירים שם עד שהשום רך והעגבניות מעט חרוכות. זה לוקח זמן, היאזרו בסבלנות ולא כדאי להכין כשיש תור של מאכלים בהמתנה לתנור…

מגישים עם חלה טרייה ומחייכים בענווה.

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

באיזה טמפרטורה את שותה את הקפה שלך? ומה זה אומר עליך?

No Responses

כל הזכויות שמורות לך! שבת היא מקור הברכה.

1

אכילה רגשית, למה היא מגיעה אלינו? ואיך מונעים אותה?

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מה בין ביסלי למסאז’? הניה שוחט במסר חשוב!

No Responses

כיצד מברכים? על מה צריך להקפיד בשעת הברכה?

No Responses

בואי להכין לבד ובקלות מעמד מושלם לתכשיטים!

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

הוא רוצה לספר, אבל לא מצליח, וכל העניין הופך למסובך…

No Responses

על נזקי העבודה בישיבה ואיך כן יושבים נכון.

No Responses

רוצה להתאפר בקלילות ועדיין להראות טוב? המדריך המלא.

No Responses

2 סוגי שיכורים, הסובלים והמשקרים.

No Responses

הסלט שיגנוב את ההצגה! גיוון מצויין לערבי לביבות.

No Responses

טבלה מסכמת של כל המידע הנחוץ על חדרי הלידה בארץ.

No Responses

חדש – שמוליק סוכות בסינגל-קליפ מרגש ונוגע.

No Responses

מהו עירוב תבשילין? האם מותר לבשל ביום הראשון ליום השני?

No Responses

מאגר ענק של רעיונות למפגשים משפחתיים וערבי לביבות.

1

אינטילגנציה יהודית – ענייני פרשת השבוע

No Responses

התובנה האוהבת המנחמת מסיפור עקידת יצחק.

1

כיף, חוויות ויצירות. אבל-מה יהיה עם התלונות??

No Responses

שוברים את הראש מה להכין למפגש? כל הרעיונות מחכות לך כאן!

1

ככל שהכוס תהיה מלאה יותר, יהיה לי יותר לתת לאחרים.

2

מתכון עסיסי ומוצלח לספינג’ מרוקאי אמיתי.

No Responses

תוכניה לימות החנוכה – נר חמישי.

No Responses

התעמלות, המבורגר ועוד הרבה הפתעות בקייטנת האותיות!

No Responses

מדור חדש בפתח: את, המוזיקה והילדים. מוזמנת להתמכר לצלילים…

1

אחר לכתו של ר’ ברוך מרדכי אזרחי זצוק”ל

No Responses

לצלוח נכון את התקופה גם מבחינה תזונתית.

No Responses

מנה קלילה ועם זאת משביעה במיוחד.

No Responses

תוכניה לימות החנוכה – נר ראשון.

1

אני חייבת לעשות דיאטה! לא את לא! אז מה כן?

No Responses

מנה מהירה ועשירה בטעם. הכנה פשוטה ותוצאה מופלאה.

No Responses

לחמניות מיוחדות ומהירות הכנה!

6

איפה הוא, הפורים שלי? גם את מחפשת אותו?

No Responses

משהו, החלק הנשי הזה שאוהב יופי וטעם, התעורר בי. פתאום רציתי שהסלון שלי יהיה באמת יפה ושהמטבח שלי יהיה מעוצב עד הקצה.

No Responses

מה זה באמת שמחה? מסע קצר ומרתק במקורות שלנו.

No Responses

איך מחטבים את הפנים בצורה נכונה בעזרת הארות והצללות.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!