שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

פלפל צ’ומה

  1. פלפל צ’ומה מגיע בשתי ווריאציות – תבלין יבש או ממרח. הוא עשוי מפלפל ושום, בעצם הוא שילוב של פפריקה ושום… שילוב שיוצר טעם חדש.
  2. שווה להחזיק בבית גם את התבלין וגם את הממרח. את התבלין (שקונים בכל חנות תבלינים) מוסיפים לתבשילים שיש בהם עגבניות, עוף, בשר, קציצות. את הממרח (שקונים בחנויות מזון וסופרים, נמצא במקרר. אני נתקלתי בינתיים רק במוצר של חברת ‘פרג’) מורחים על לחם קלוי, על דגים ולתנור, מוסיפים לטוסטים, פיצה והשמים הם הגבול. באמת.
  3. התבלין לא חריף ועשיר בטעם. מכינים אותו מפלפלים מתוקים וחריפים יחד בד”כ והטעם יוצא מדויק.
  4. מטבל מושלם לקציצות, לשניצלים, לקבבים ואפילו לירקות: חצי כוס מיונז, כפית גדושה ממרח צ’ומה, חצי כפית חרדל. עוד תודו לי.

קונפי עגבניות ושום

זוכרות את הקונפי שום? קבלו אותו בגרסה משודרגת וטעימה כמה רמות למעלה…

10 עגבניות שרי שלמות

5-10 שיני שום, לפי הטעם

שמן קנולה

שמן זית

כף סילאן

מלח

פלפל

תבלין צ’ומה

פפריקה

מניחים את העגבניות והשום בתבנית, עדיף פיירקס שמתאימה לחימום והגשה.

כדאי שהעגבניות לא יגיעו לשפת הכלי, לפעמים הן מתיזות מעט מיץ.

מתבלים בתבלין צ’ומה בשפע, במלח, בפלפל, בסילאן ובפפריקה.

מכסים חצי בשמן קנולה וחצי בשמן זית.

מחממים תנור ל-90 מעלות ומכניסים את התבנית בזהירות.

משאירים שם עד שהשום רך והעגבניות מעט חרוכות. זה לוקח זמן, היאזרו בסבלנות ולא כדאי להכין כשיש תור של מאכלים בהמתנה לתנור…

מגישים עם חלה טרייה ומחייכים בענווה.

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

2 סוגי שיכורים, הסובלים והמשקרים.

No Responses

מכירים מוצרים חדשים למטבח והפעם- עשבי התיבול.

No Responses

פרויקט מכבדים את סעודה שלישית שנה שניה יוצא לדרך!

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למה אני משמרת את הקושי חזק כל כך?

No Responses

כמה פעמים אפשר לחזור על אותן הפעולות? כמה פעמים אפשר לשמוע תודה מאותם האנשים?

No Responses

מקבץ הלכות חשובות לפורים.

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

העשרת האינטלגנציה היהודית, על מה מסופר בפרשת השבוע?

No Responses

תוספת עדינה וחגיגית במיוחד

No Responses

מרגישה שאת עדיין כבדה מהחג? ניקוי רעלים, כן או לא?

No Responses

עוגה מהירה שמכינים בתבנית ענקית וסגרנו פינה לשבת.

No Responses

את רוצה שהוא יקנה לך מתנת יום הולדת?

No Responses

מנה עיקרית מהירת הכנה ועם זאת טעימה במיוחד.

No Responses

לא דיאטת כאסח, אז מה כן? 4 עוגנים לחיים בריאים.

No Responses

שלושה פרקי תהילים לאמירה כל יום.

No Responses

מתכון טעים במיוחד וקל להכנה לכבוד שבת קודש!

No Responses

כל הלכות ערב פסח ממתינות לך כאן בפוסט

No Responses

חידוש יפיפה ללחנו של שלמה קרליבך המתאים כ”כ לתקופה.

No Responses

סלט שהוא חובה עם המצה! בריא ואביבי.

No Responses

חדש – שמוליק סוכות בסינגל-קליפ מרגש ונוגע.

No Responses

קרטון? זכוכית? אולי דווקא חרסינה?

1

והפעם יוצרים חויה משותפת על הילדים דווקא בזמנים עמוסים.

No Responses

מא – ת, איך לארגן ערב לביבות כמו שצריך.

No Responses

עצמאית? מדריך מעשי להתנהלות נכונה בתקופה כזאת.

No Responses

תוספת טעימה וקצת אחרת, הבטטה הולכת מעולה עם בשר ומלאת סיבים תזונתיים.

No Responses

כמה כללים פשוטים ובסיסים איך להתלבש נכון בחורף ולהמשיך להיראות טוב.

No Responses

סיכום הזום ‘נפגשות’ בשיתוף מאוחדת / חלק 1 מתוך 2

No Responses

אוזן המן טעימה במיוחד בנראות פורימית…

No Responses

חציל חגיגי עם טחינה בטעם מופלא. הסוד – בפנים…

No Responses

מנה חגיגית המתאימה במיוחד לראש השנה!

No Responses

בואו להכיר שיטות בישול חדשות לשילוב במטבח שלכם, והפעם-קונפי!

No Responses

על סודות, איזה סוד שומרים ואיזה מספרים?

No Responses

הצצה מרתקת ליתרונות הקמח המלא.

No Responses

על תגובות רגשיות ספונטניות ותגובות רגשיות שקולות.

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!