שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

פלפל צ’ומה

  1. פלפל צ’ומה מגיע בשתי ווריאציות – תבלין יבש או ממרח. הוא עשוי מפלפל ושום, בעצם הוא שילוב של פפריקה ושום… שילוב שיוצר טעם חדש.
  2. שווה להחזיק בבית גם את התבלין וגם את הממרח. את התבלין (שקונים בכל חנות תבלינים) מוסיפים לתבשילים שיש בהם עגבניות, עוף, בשר, קציצות. את הממרח (שקונים בחנויות מזון וסופרים, נמצא במקרר. אני נתקלתי בינתיים רק במוצר של חברת ‘פרג’) מורחים על לחם קלוי, על דגים ולתנור, מוסיפים לטוסטים, פיצה והשמים הם הגבול. באמת.
  3. התבלין לא חריף ועשיר בטעם. מכינים אותו מפלפלים מתוקים וחריפים יחד בד”כ והטעם יוצא מדויק.
  4. מטבל מושלם לקציצות, לשניצלים, לקבבים ואפילו לירקות: חצי כוס מיונז, כפית גדושה ממרח צ’ומה, חצי כפית חרדל. עוד תודו לי.

קונפי עגבניות ושום

זוכרות את הקונפי שום? קבלו אותו בגרסה משודרגת וטעימה כמה רמות למעלה…

10 עגבניות שרי שלמות

5-10 שיני שום, לפי הטעם

שמן קנולה

שמן זית

כף סילאן

מלח

פלפל

תבלין צ’ומה

פפריקה

מניחים את העגבניות והשום בתבנית, עדיף פיירקס שמתאימה לחימום והגשה.

כדאי שהעגבניות לא יגיעו לשפת הכלי, לפעמים הן מתיזות מעט מיץ.

מתבלים בתבלין צ’ומה בשפע, במלח, בפלפל, בסילאן ובפפריקה.

מכסים חצי בשמן קנולה וחצי בשמן זית.

מחממים תנור ל-90 מעלות ומכניסים את התבנית בזהירות.

משאירים שם עד שהשום רך והעגבניות מעט חרוכות. זה לוקח זמן, היאזרו בסבלנות ולא כדאי להכין כשיש תור של מאכלים בהמתנה לתנור…

מגישים עם חלה טרייה ומחייכים בענווה.

השאר תגובה

אהבתי 0
היה שווה 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

על אובדן, קודש קודשים והתמודדות נכונה.

No Responses

מקבץ הלכות חשובות לפורים.

No Responses

מה מתרחש שם, בשקט, מתחת לפני השטח?

No Responses

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות
שולחן_עם_אבקת_התבלין_ופלפלים_אדומים_חריפים_ומתוקים

טעים להכיר | פלפל צ’ומה

מאת: מיכל פוזנר

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ'ומה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

על הקשר בין יום כיפור ללידה

No Responses

שיר אלולי נוגע

No Responses

החורף מגיע ואיתו הדכדוך, שמצטרף לדכדוך שכבר קיים אצל כולנו…

1

מעניין ומחכים

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

זמני צאת הצום תשפ”ד ברחבי הארץ

No Responses

היום יום ההילולא של הבבא סאלי זיע”א. כמה עובדות על חייו.

No Responses

מנה חגיגית, חמה ומנחמת לט”ו בשבט חורפי שכזה.

No Responses

בין כל הכביסות והבישולים, אל תשכחי את המהות האמיתית.

No Responses

טיפים נוספים ומוצלחים לגרביים בודדים

1

שו”ת קריטי בנושא התמודדות עם פחדים וקשיים על ילדים בזמן משבר.

1

סופגניות קלות ומהירות וסופר טעימות!

No Responses

חלק 1 מתוך 2 בנושא הסופר קריטי – הסומק!

No Responses

מנה חגיגית במיוחד, הכנה מעט מורכבת עם תוצאה מושלמת!

No Responses

בואי לחדש את ההופעה בלי לצאת לקניות, עם מה שיש לך בבית.

4

קוגל תפוחי אדמה חם ועסיסי לכבוד שבת קודש.

No Responses

את יודעת שיש משהו שמגיע לך לגמרי בחינם?!

No Responses

על משחקי ציור-ופיתוח מיומניות חדשות תוך כדי משחק מהנה!

No Responses

מהו פחד ומהי חרדה, ולמה כל כך חשוב לזהות אותם?

No Responses

ממשיכים בכבוד סעודה שלישית והשבוע – הבית.

No Responses

הביטי במים. תחושי את זרימתם המתחדשת כל העת, את מרוצתם קדימה ששוטפת הכול.

No Responses

שלמה ברונר ואלי הרצליך מפתיעים שוב “שערי ניגון”

No Responses

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

1

אחרי שהפוסט הקודם עורר הרבה שאלות, בואי נעשה סדר:

No Responses

מה העץ שלך מספר עליך? אבחני את עצמך.

No Responses

לזכות ולישועה – מרימים את כבוד השבת ומכבדים את סעודה שלישית.

No Responses

שוברים את הראש מה להכין למפגש? כל הרעיונות מחכות לך כאן!

1

החל מהלו קיטי (או בוב הבנאי) ועד לשחורה של אבא.

No Responses

גם את מוצאת את עצמך בשעות הערב לא מפסיקה לאכול?

No Responses

כבר חמש שנים שהם ממתינים ילדים, איך אפשר לשמוח?

No Responses

שעת יצירה מקסימה ובובה להשיח אליה את הדאגה….

No Responses

בואו להכיר מוצרים חדשים ולהכניס למזווה שלכם, והפעם-צ’ומה!

No Responses

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!