עוד אחת מהארוחות האהובות עלי – נודל’ס מוקפצים עם ירקות ופטריות. מה צריך יותר?
חצי חבילת נודל’ס אורז מלא
2 כוסות תערובת פטריות – פטריית המלך, שימאג’י, פטריות יער, שמפיניון ופורטבלו
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
כף סילאן
רבע כפית צ’ילי גרוס
רבע כפית ג’ינג’ר טרי
2 גזרים
2 קישואים או זוקיני
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
כף שמן
שומשום
משרים את אטריות האורז בקערה עם מים קרים למשך 20 דקות.
פורסים את הפטריות לפרוסות ואת הגזר והקישואים לרצועות דקות. מחממים מחבת גדולה או ווק, שמים את השמן והפטריות ומקפיצים למשך 3-4 דקות. מוסיפים את הצ’ילי, השום והג’ינג’ר ומערבבים. מוסיפים את הגזרים והקישואים ומקפיצים עוד כדקה או שתיים. מוסיפים את אטריות האורז, רוטב הסויה, הסילאן, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים רבע כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים שמן שומשום ומגישים.
עוד אחת מהארוחות האהובות עלי – נודל'ס מוקפצים עם ירקות ופטריות. מה צריך יותר?
חצי חבילת נודל'ס אורז מלא
2 כוסות תערובת פטריות – פטריית המלך, שימאג'י, פטריות יער, שמפיניון ופורטבלו
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
כף סילאן
רבע כפית צ'ילי גרוס
רבע כפית ג'ינג'ר טרי
2 גזרים
2 קישואים או זוקיני
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
כף שמן
שומשום
משרים את אטריות האורז בקערה עם מים קרים למשך 20 דקות.
פורסים את הפטריות לפרוסות ואת הגזר והקישואים לרצועות דקות. מחממים מחבת גדולה או ווק, שמים את השמן והפטריות ומקפיצים למשך 3-4 דקות. מוסיפים את הצ'ילי, השום והג'ינג'ר ומערבבים. מוסיפים את הגזרים והקישואים ומקפיצים עוד כדקה או שתיים. מוסיפים את אטריות האורז, רוטב הסויה, הסילאן, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים רבע כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים שמן שומשום ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!