נוד’לס אטריות אורז מלא עם פטריות וירקות

צלחת_עם_ערימה_של_אטריות_אורז_וירקות_מוקפצים
נוד’לס אטריות אורז מלא עם פטריות וירקות

קל

6 מנות

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

עוד אחת מהארוחות האהובות עלי – נודל’ס מוקפצים עם ירקות ופטריות. מה צריך יותר?

חומרים

חצי חבילת נודל’ס אורז מלא
2 כוסות תערובת פטריות – פטריית המלך, שימאג’י, פטריות יער, שמפיניון ופורטבלו
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
כף סילאן
רבע כפית צ’ילי גרוס
רבע כפית ג’ינג’ר טרי
2 גזרים
2 קישואים או זוקיני
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
כף שמן
שומשום

אופן ההכנה

משרים את אטריות האורז בקערה עם מים קרים למשך 20 דקות.

פורסים את הפטריות לפרוסות ואת הגזר והקישואים לרצועות דקות. מחממים מחבת גדולה או ווק, שמים את השמן והפטריות ומקפיצים למשך 3-4 דקות. מוסיפים את הצ’ילי, השום והג’ינג’ר ומערבבים. מוסיפים את הגזרים והקישואים ומקפיצים עוד כדקה או שתיים. מוסיפים את אטריות האורז, רוטב הסויה, הסילאן, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים רבע כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים שמן שומשום ומגישים.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!