אילה שלי עולה לכיתה א׳ ורציתי לשמח אותה עם פינוק מיוחד – כמה דקות של הכנה וההתרגשות בשיאה!
מה צריך?
• שוקולד פירות יער של כרמית / שוקולד לבן + צבע מאכל
• שוקולד צ’יפס לבן + שחור של כרמית
• וופלים קטנים
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולדים בתוך שקית ניילון אטומה – מניחים בקערת מים רותחים.
2. שופכים את השוקולדים הלבן והוורוד לקעריות – כל צבע בנפרד.
3. חותכים את החלק העליון של הוופלים לצורת שפיץ.
4. טובלים את החלק התחתון של הוופל בשוקולד הורוד, ואת הקצה העליון – בשוקולד הלבן.
5. מזלפים בעזרת שקית זילוף עם שוקולד שחור כמו בתמונה.
6. בפסגת ה”שפיץ”, מניחים שוקולד צ’יפס שחור.
7. מניחים לייבוש… וזהו!
תוצאה מהממת – והתרגשות של ילדה אחת מתוקה במיוחד!