סלט קליל ומעולה,
משלב את מתיקות השקדים המסוכרים עם מליחות גבינת הפטה.
סלט שיכול להוות ארוחה בתוספת לחמניה בצד ומגוון את היום יום..
פנקי את עצמך. מגיע לך גם!
לסלט:
חבילת חסה שטופה
2 גבעולי סלרי כולל העלים
תפוח אדום או ירוק
100 גרם שקדים פרוסים
2 כפות סוכר חום
גבינת פטה עיזים 20% פיראוס
לרוטב:
3 כפות שמן זית
כף דבש
כפית חרדל
מיץ מחצי לימון
שן שום כתושה
מלח
פלפל
מכינים מראש:
ממיסים את הסוכר החום במחבת,
מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים בקרמל.
מעבירים לצלחת חסינת חום ומקררים.
שוברים את השקדים המסוכרים לחתיכות גסות ושומרים בצד.
לפני ההגשה:
חותכים את החסה לרצועות עבות.
קוצצים את הגבעול ועלי הסלרי ומוסיפים לחסה.
חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ומוסיפים לחסה.
מוסיפים את השקדים המסוכרים לסלט.
חותכים את הגבינה לקוביות ומפזרים על הסלט.
מערבבים בכלי סגור את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
מוסיפים דבש, מלח או פלפל לפי הטעם.
שופכים את הרוטב על הסלט ומגישים מיד.
סלט קליל ומעולה,
משלב את מתיקות השקדים המסוכרים עם מליחות גבינת הפטה.
סלט שיכול להוות ארוחה בתוספת לחמניה בצד ומגוון את היום יום..
פנקי את עצמך. מגיע לך גם!
לסלט:
חבילת חסה שטופה
2 גבעולי סלרי כולל העלים
תפוח אדום או ירוק
100 גרם שקדים פרוסים
2 כפות סוכר חום
גבינת פטה עיזים 20% פיראוס
לרוטב:
3 כפות שמן זית
כף דבש
כפית חרדל
מיץ מחצי לימון
שן שום כתושה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מכינים מראש:
ממיסים את הסוכר החום במחבת,
מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים בקרמל.
מעבירים לצלחת חסינת חום ומקררים.
שוברים את השקדים המסוכרים לחתיכות גסות ושומרים בצד.
לפני ההגשה:
חותכים את החסה לרצועות עבות.
קוצצים את הגבעול ועלי הסלרי ומוסיפים לחסה.
חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ומוסיפים לחסה.
מוסיפים את השקדים המסוכרים לסלט.
חותכים את הגבינה לקוביות ומפזרים על הסלט.
מערבבים בכלי סגור את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
מוסיפים דבש, מלח או פלפל לפי הטעם.
שופכים את הרוטב על הסלט ומגישים מיד.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!