עוגיות קלות להכנה שאפשר להכין עם ילדים בצורות שונות, לקשט בהן את שולחן הפורים או לשלוח במשלוחי המנות.
בשונה מבישול, אפייה היא מדע מדויק. כדי לקבל תוצאה מושלמת יש להשתמש במשקל מטבח ולשקול כל רכיב לפני הוספתו לתערובת.
מה צריך?
250 מרגרינה או חמאה
120 גרם אבקת סוכר
60 גרם אבקת שקדים
95 גרם ביצים
520 גרם קמח
לקישוט: סוכריות לעוגה
איך מכינים?
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה ומקררים במקרר.
שופכים סוכריות על הבצק ומרדדים אותן בעדינות כדי להחדיר אותן מעט לבצק.
קורצים לצורות.
אם אין קורצן אפשר לחתוך לצורה הרצויה בעזרת סכין חד.
אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.