סלט גזר, פטרוזיליה ופרוסות שקדים מקורמלות

סלט_גזר_מתקתק_עם_שקדים_מקורמלים
סלט גזר, פטרוזיליה ופרוסות שקדים מקורמלות

קל

6

פרווה/חלבי

מאת: אביגיל מייזליק

פרוסות השקדים מוקפצות עם מעט אבקת סוכר שמעניקה להם פריכות, צבע וטעם מופלאים. הן משתדכות באופן מושלם עם הגזר ומקפיצות את הסלט הזה לרמה חדשה.

חומרים

5 גזרים קלופים ומגוררים לרצועות

½ כוס פרוסות שקדים מולבנים

3 כפות אבקת סוכר

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות בצל ירוק קצוץ

לרוטב:

מיץ מלימון אחד

4 כפות שמן זית

שן שום כתושה

כף חומץ מעולה

כף סוכר מעולה

מלח ופלפל

אופן ההכנה

קולים את השקדים: שמים את השקדים במחבת ללא שמן על אש גבוהה. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים, ממשיכים לקלות במשך 2-3 דקות ולערבב מדי פעם, עד שהשקדים מזהיבים ואבקת הסוכר נמסה. (זהירות, זה יכול להישרף תוך שניות!!!) מסירים מהאש ושומרים בצד.

מכינים את הסלט: שמים את כל חומרי הסלט בקערה. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.

מגישים: שמים את הגזר בקערת הגשה, מפזרים את פרוסות השקדים על הסלט ומגישים מיד.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!