הגם שהשבתות ארוכות יותר, עדיין יש כאלה שסעודה כבדה קשה להם, בעיקר אם מסיימים את סעודת היום מאוחר.
גם סלט חסה עשיר, אחרי כזית חלה, יכול להיות סעודה מצויינת, מרעננת ומכובדת.
נסו ותהנו.
סלט חסה מרענן ומשביע
חסה שלמה, שטופה
מנגו בשל/ אפרסק/ תפוח ירוק
בצל סגול קטן
חופן פקאנים מסוכרים
1/2 חבילת נבטים
גבינת פטה/ בולגרית
לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ
מלח
פלפל
חותכים את החסה לרצועות דקות, את המנגו והבצל לקוביות ואת הנבטים למקטעים.
מערבבים את כל המרכיבים בעדינות בקערה. מכינים בנפרד את הרוטב ושופכים מעל. מערבבים ומגישים מיד.