פיצה

מגש_פיצה _איטלקית_ליד_עגבניות_ותבלינים
פיצה

בינוני

חלבי

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

לבצק:
קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
21/2 כוסות חלב עם מים רותחים (בערך 3/4 כוס חלב ורבע כוס מים רותחים. הנוזל צריך להיות חמים)

לרוטב:
קופסת רסק עגבניות 260 גרם
מים באותה כמות של הרסק
כף גדושה מיונז (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
שום גבישי
מלח
פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

ללוש את כל החומרים לבצק רך ונעים למגע. אם צריך אפשר להוסיף נוזלים. להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.

לערבב את כל חומרי הרוטב.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד לעיגול על נייר אפייה, למרוח במברשת שמן זית בשוליים, לפזר שום גבישי ושומשום. למרוח במרכז שליש מכמות הרוטב.
לפזר גבינה צהובה בנדיבות ותוספות שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-20 דקות עד שהשוליים אפויים והגבינה מבעבעת.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!