לבצק:
קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
21/2 כוסות חלב עם מים רותחים (בערך 3/4 כוס חלב ורבע כוס מים רותחים. הנוזל צריך להיות חמים)
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות 260 גרם
מים באותה כמות של הרסק
כף גדושה מיונז (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
שום גבישי
מלח
פלפל שחור גרוס
ללוש את כל החומרים לבצק רך ונעים למגע. אם צריך אפשר להוסיף נוזלים. להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד לעיגול על נייר אפייה, למרוח במברשת שמן זית בשוליים, לפזר שום גבישי ושומשום. למרוח במרכז שליש מכמות הרוטב.
לפזר גבינה צהובה בנדיבות ותוספות שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-20 דקות עד שהשוליים אפויים והגבינה מבעבעת.
לבצק:
קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
21/2 כוסות חלב עם מים רותחים (בערך 3/4 כוס חלב ורבע כוס מים רותחים. הנוזל צריך להיות חמים)
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות 260 גרם
מים באותה כמות של הרסק
כף גדושה מיונז (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
שום גבישי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים לבצק רך ונעים למגע. אם צריך אפשר להוסיף נוזלים. להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד לעיגול על נייר אפייה, למרוח במברשת שמן זית בשוליים, לפזר שום גבישי ושומשום. למרוח במרכז שליש מכמות הרוטב.
לפזר גבינה צהובה בנדיבות ותוספות שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-20 דקות עד שהשוליים אפויים והגבינה מבעבעת.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!