עוף בפרורי לחם

מתכון_לכרעיים_עוף
עוף בפרורי לחם

קל

4

בשרי

מאת: דיתי ווינשטיין

חומרים

כרעיים עוף
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל
שום
גבישי פפריקה מתוקה
פירורי לחם מוזהבים – ניתן להמיר בפרורי קורונפלקס או ביסלי

 

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את השמן עם התבלינים
מורחים עם מברשת סיליקון על העוף
שופכים פירורי לחם לקערה
טובלים את כרעי העוף בפירורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180°
אופים שעה וחצי
מסירים את הכיסוי ואופים כעשרים דקות נוספות עד לקבלת צבע יפה

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!