כרעיים עוף
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל
שום
גבישי פפריקה מתוקה
פירורי לחם מוזהבים – ניתן להמיר בפרורי קורונפלקס או ביסלי
מערבבים בקערה את השמן עם התבלינים
מורחים עם מברשת סיליקון על העוף
שופכים פירורי לחם לקערה
טובלים את כרעי העוף בפירורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180°
אופים שעה וחצי
מסירים את הכיסוי ואופים כעשרים דקות נוספות עד לקבלת צבע יפה
כרעיים עוף
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל
שום
גבישי פפריקה מתוקה
פירורי לחם מוזהבים - ניתן להמיר בפרורי קורונפלקס או ביסלי
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את השמן עם התבלינים
מורחים עם מברשת סיליקון על העוף
שופכים פירורי לחם לקערה
טובלים את כרעי העוף בפירורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180°
אופים שעה וחצי
מסירים את הכיסוי ואופים כעשרים דקות נוספות עד לקבלת צבע יפה
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!