קוקילידה פרווה

3_קוקילידה_מונחים_בערימה
קוקילידה פרווה

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

מנה אחורנה מצויינת לליל שבת. הכנה לא מסובכת ותוצאה מרשימה.

חומרים

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמן

2 ביצים

1/2 כוס סוכר לבן

1/2 כוס סוכר חום

כפית אבקת אפיה

3/4 כוס קמח

1 קצפת ריצ’

3/4 פודינג וניל

כפית תמצית וניל

1/2 כוס חלב שקדים או סויה או מים

אופן ההכנה

ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן.
מערבלים במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים בזהירות את תערובת השוקולד המומסת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים שבלולים על נייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל8 דקות. מוציאים מהתנור ומחכים שהעוגיות יתקררו.
מקציפים את הריצ’ עם הפודינג וניל, תמצית הוניל והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
מזלפים קצפת על עוגיה וסוגרים לסנדוויץ עם עוגייה נוספת. מניחים בזהירות בקופסה ומאחסנים במקפיא עד להגשה.
המתכון מאתר מתוקים עם שינויים שלי

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!