המלחמה שפרצה זעזעה את כל המדינה.
ליבי עם משפחות ההרוגים והחטופים וכולי תפילה ותקווה לימים טובים יותר.
במלחמה הזאת האויבים מנסים להחליש אותנו תודעתית.
אנחנו, נהיה חזקות! נקום ונעשה מעשים שיחזקו את הסביבה שלנו ויתרמו לאחדות במשפחה הגרעינית, המורחבת, בשכונה ובעם ישראל כולו.
אני יודעת שהרבה מבני המשפחה נמצאים עכשיו בבית, ויש צורך במתכונים מעניינים להרמת המורל והאווירה, כי דיכאון ועצבות לא עושים טוב ולא מביאים לעשיה חיובית, לכן החלטתי לדאוג למתכונים מעולים עם הסבר מדויק לכל הבנות שנמצאות בבית, ועם כל הטיפים המקצועיים כדי שגם לכן תצא פוקאצ’ה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, שתהנו מכל ביס מחדש…
אז קדימה, קומי והתחילי לחמם את האווירה! תשתחררי בעצמך ותעשי טוב לכל בני הבית…
כי אין כמו ריח של אפיה כדי לחמם את האווירה ולעשות הרגשה טובה לכולם.
לכי לחמם את האווירה, וספרי לי איך היה:)
680 גר’ מים
20 גר’ שמרים יבשים
850 גר’ קמח
10 גר’ סוכר
10 גר’ מלח
שמן זית
מעט מלח גס – לפזר מעל
תוספת – בכמה אפשרויות:
הבדיקה פשוטה: לוקחים חתיכה קטנה של בצק ומותחים בין האגודל לאצבע, אם הבצק נקרע מיד ולא מצליח להימתח – סימן שצריך עוד כמה דקות לישה על מהירות נמוכה. אם הוא נמתח בלי להיקרע – סימן שהבצק אלסטי ומוכן להתפחה.
כשהמסגרת זהובה – הפוקאצ’ה מוכנה.
> כיף להגיש עם רוטב פיצה, גבינת שמנת, או לצד מרק חם.
לעוד מתכונים ולהצטרפות לכל התוכן שלי במייל:
להצטרפות לסטטוסים המעניינים שלי בוואצאפ ולעוד מתכונים וטיפים, שלחי את המילה “צרפי”: https://wa.me/message/MT5XAGNP3CQWK1
המלחמה שפרצה זעזעה את כל המדינה.
ליבי עם משפחות ההרוגים והחטופים וכולי תפילה ותקווה לימים טובים יותר.
במלחמה הזאת האויבים מנסים להחליש אותנו תודעתית.
אנחנו, נהיה חזקות! נקום ונעשה מעשים שיחזקו את הסביבה שלנו ויתרמו לאחדות במשפחה הגרעינית, המורחבת, בשכונה ובעם ישראל כולו.
אני יודעת שהרבה מבני המשפחה נמצאים עכשיו בבית, ויש צורך במתכונים מעניינים להרמת המורל והאווירה, כי דיכאון ועצבות לא עושים טוב ולא מביאים לעשיה חיובית, לכן החלטתי לדאוג למתכונים מעולים עם הסבר מדויק לכל הבנות שנמצאות בבית, ועם כל הטיפים המקצועיים כדי שגם לכן תצא פוקאצ'ה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, שתהנו מכל ביס מחדש...
אז קדימה, קומי והתחילי לחמם את האווירה! תשתחררי בעצמך ותעשי טוב לכל בני הבית...
כי אין כמו ריח של אפיה כדי לחמם את האווירה ולעשות הרגשה טובה לכולם.
לכי לחמם את האווירה, וספרי לי איך היה:)
680 גר' מים
20 גר' שמרים יבשים
850 גר' קמח
10 גר' סוכר
10 גר' מלח
שמן זית
מעט מלח גס – לפזר מעל
תוספת - בכמה אפשרויות:
הבדיקה פשוטה: לוקחים חתיכה קטנה של בצק ומותחים בין האגודל לאצבע, אם הבצק נקרע מיד ולא מצליח להימתח – סימן שצריך עוד כמה דקות לישה על מהירות נמוכה. אם הוא נמתח בלי להיקרע – סימן שהבצק אלסטי ומוכן להתפחה.
כשהמסגרת זהובה – הפוקאצ'ה מוכנה.
> כיף להגיש עם רוטב פיצה, גבינת שמנת, או לצד מרק חם.
לעוד מתכונים ולהצטרפות לכל התוכן שלי במייל:
להצטרפות לסטטוסים המעניינים שלי בוואצאפ ולעוד מתכונים וטיפים, שלחי את המילה "צרפי": https://wa.me/message/MT5XAGNP3CQWK1
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!