מתכון קל הכנה ואהוב במיוחד על ילדים, ניתן להכין מראש כמות כפולה ולהקפיא.
500 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
קופסת רסק עגבניות גדול (260 גרם)
מלח
פלפל שחור
שום גבישי
כפית פפריקה
במחבת רחבה או בסיר שטוח מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. במהלך הטיגון מפוררים אותו עם כף עץ.
מוסיפים את רסק העגבניות.
ממלאים מים בקופסת רסק העגבניות הריקה ושופכים לסיר.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
להגשה:
מניחים פסטה בצלחת ומעליה מספר כפות של רוטב הבשר.
מתכון קל הכנה ואהוב במיוחד על ילדים, ניתן להכין מראש כמות כפולה ולהקפיא.
500 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
קופסת רסק עגבניות גדול (260 גרם)
מלח
פלפל שחור
שום גבישי
כפית פפריקה
אופן ההכנהבמחבת רחבה או בסיר שטוח מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. במהלך הטיגון מפוררים אותו עם כף עץ.
מוסיפים את רסק העגבניות.
ממלאים מים בקופסת רסק העגבניות הריקה ושופכים לסיר.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
להגשה:
מניחים פסטה בצלחת ומעליה מספר כפות של רוטב הבשר.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
הי, דיתי תודה, הכל כאן מצוין.
יש מצב לאספקת מתכונים מהירים לארוחות צהריים? כל כך יעיל!