ספגטי ברוטב בולונז

ספגטי בולונז
ספגטי ברוטב בולונז

קל

2

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

מתכון קל הכנה ואהוב במיוחד על ילדים, ניתן להכין מראש כמות כפולה ולהקפיא.

חומרים

500 גרם בשר טחון

בצל קצוץ דק

קופסת רסק עגבניות גדול (260 גרם)

מלח

פלפל שחור

שום גבישי

כפית פפריקה

אופן ההכנה

במחבת רחבה או בסיר שטוח מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.

מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. במהלך הטיגון מפוררים אותו עם כף עץ.

מוסיפים את רסק העגבניות.

ממלאים מים בקופסת רסק העגבניות הריקה ושופכים לסיר.

מביאים לרתיחה.

מוסיפים את התבלינים.

סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.

להגשה:

מניחים פסטה בצלחת ומעליה מספר כפות של רוטב הבשר.

Print

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!