מרק טעים, בריא ומהיר הכנה.
לא חייבים להיצמד למתכון המקורי כדי לקבל מרק מעולה, ניתן לגוון ולשנות בהתאם לירקות שיש לכם בבית.
שמן לטיגון
בצל קצוץ
2 גזרים
2 קישואים
2 בטטות
2 תפוחי אדמה
חתיכת דלעת
מלח
פלפל שחור
שום גבישי
לבחירה: חצי חבילת שמנת מתוקה לבישול
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
מקלפים את הירקות וחותכים לחתיכות גדולות.
שמים את הירקות בסיר ומוסיפים מים בכמות שתכסה את הירקות אך לא מעבר לכך.
מביאים לרתיחה, מוסיפים תיבול ומנמיכים את האש.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות עד להתרככות הירקות.
בעזרת בלנדר מקל טוחנים את הירקות עד לקבלת מרקם חלק.
למרק חלבי עשיר – מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עוד 10 דקות.
להגשה: מפזרים מעט פלפל שחור גרוס וגרעיני דלעת קלויים.
מרק טעים, בריא ומהיר הכנה.
לא חייבים להיצמד למתכון המקורי כדי לקבל מרק מעולה, ניתן לגוון ולשנות בהתאם לירקות שיש לכם בבית.
שמן לטיגון
בצל קצוץ
2 גזרים
2 קישואים
2 בטטות
2 תפוחי אדמה
חתיכת דלעת
מלח
פלפל שחור
שום גבישי
לבחירה: חצי חבילת שמנת מתוקה לבישול
אופן ההכנהבסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
מקלפים את הירקות וחותכים לחתיכות גדולות.
שמים את הירקות בסיר ומוסיפים מים בכמות שתכסה את הירקות אך לא מעבר לכך.
מביאים לרתיחה, מוסיפים תיבול ומנמיכים את האש.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות עד להתרככות הירקות.
בעזרת בלנדר מקל טוחנים את הירקות עד לקבלת מרקם חלק.
למרק חלבי עשיר – מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עוד 10 דקות.
להגשה: מפזרים מעט פלפל שחור גרוס וגרעיני דלעת קלויים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
תודה על המתכון.
מתכון קל להכנה
ויוצא מאד טעים.
תודה!