לחמניות

מגש_עם_לחמניות_קשר
לחמניות

קל

20

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

אני מכינה את הלחמניות הנפלאות האלו ומגוונת אותן עם קוואקר ודבש שמוסיפים להן רכות וטעם מיוחד. הן קלות כל כך להכנה והילדים אוהבים מאוד להכין מהם סנדוויצ’ים ללימודים. 

חומרים

קילו קמח מלא או כוסמין

כוס קוואקר

קובית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים

כף מלח

5 כפות דבש

1/4 כוס שמן

3-4 כוסות מים פושרים

 

אופן ההכנה

לשים את כל החומרים במיקסר ומוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך.

ממשיכים לעבד עוד 8 דקות. מתפיחים שעה כשהבצק מכוסה בניילון.

מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות. לוקחים חתיכה אחת, מגלגלים לגליל ומסובבים אותו מהמרכז סביב עצמו, כמו בורג.

מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. מכינים באותה צורה את שאר הלחמניות.

מורחים בביצה טרופה ומפזרים זירעונים (אם רוצים) ומתפיחים במקום חמים למשך חצי שעה.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים את הלחמניות למשך 15-20 דקות או עד שהן זהובות משני הצדדים. 

Print

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!