לחמניות קלות וטעימות במיוחד!
כף מלח
קילו קמח
¾ כוס סוכר
3 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
½ כוס שמן
למילוי:
שמן קנולה
בצל קצוץ דק
למריחה:
ביצה
שומשום ופרג
בקערת המיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות.
מתפיחים את הבצק במקום חמים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול שטוח (כמו פיצה).
מורחים בנדיבות שמן על עיגול הבצק.
מפזרים בצל קצוץ.
חותכים את העיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש לקרואסון מהקצה החיצוני, הרחב.
מסדרים את הקרואסונים בתבנית מכוסה בנייר אפיה.
מורחים את הקרואסונים בשמן ומפזרים שומשום ופרג.
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
לחמניות קלות וטעימות במיוחד!
כף מלח
קילו קמח
¾ כוס סוכר
3 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
½ כוס שמן
למילוי:
שמן קנולה
בצל קצוץ דק
למריחה:
ביצה
שומשום ופרג
אופן ההכנה
בקערת המיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות.
מתפיחים את הבצק במקום חמים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול שטוח (כמו פיצה).
מורחים בנדיבות שמן על עיגול הבצק.
מפזרים בצל קצוץ.
חותכים את העיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש לקרואסון מהקצה החיצוני, הרחב.
מסדרים את הקרואסונים בתבנית מכוסה בנייר אפיה.
מורחים את הקרואסונים בשמן ומפזרים שומשום ופרג.
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
6 תגובות
הי רציתי לדעת אם הלחמניות מתוקות?והאם א צריך לטגן את הבצל לפני?
הלחמניות לא מתוקות, אולי מתקתקות מעט… אין צורך לטגן את הבצל אבל כמובן שאפשר, וזה ישדרג מאוד
שלום תודה רבה!!
המתכון נראה פצצה, כתוב להתפיח אבל כמה זמן?
מתפיחים עד להכפלת הנפח.
באיזה גודל כוס את משתמשת?
חד פעמי קר