פסטרמת חזה עוף ביתית

פסטרמת_חזה_עוף_ביתית
פסטרמת חזה עוף ביתית

קל

5

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

2 פרפרי חזה עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
כפית סילאן
כפית רוטב טריאקי
כפית רוטב צ’ילי מתוק
1/2 כפית תבלין גריל עוף כפית תבלין טוסקנה
מלח
פלפל שחור טחון
לבחירה: פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת במרקם של משחה.
חותכים את הפרפרים לשניים, מסירים עצמות וחתיכות עור (אם יש).
מניחים את חזה העוף על תבנית מכוסה בנייר אפיה.
מורחים את משחת התיבול על העוף ומעסים אותו מכל הכיוונים.
אפשר ואף רצוי לעשות זאת בידיים.
מומלץ להשרות לשעה עד לילה במקרר לספיגת טעמים.
מחממים תנור ל120 מעלות.
אופים את העוף כ40 דקות.
מוציאים מהתנור,
חותכים את אחד מהחזות במרכז ובודקים שהוא אפוי לגמרי.
מקררים לחלוטין את העוף וחותכים לפרוסות דקות.
הצבע צריך להיות לבן ולא ורוד.
מאחסנים במקרר כשבוע.

אפשר לאכול חם או קר, בתוך סלט חסה או בסנדוויץ’,
או כמנה עיקרית לצד תוספת.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!