תבשיל פרגיות, אורז וירקות

תבשיל_אורז_עם_פרגית_וירקות_בסיר
תבשיל פרגיות, אורז וירקות

קל

8

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

ארוחת צהרים / ערב חמה ומהירה בסיר אחד. אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד.

חומרים

8 פרגיות
בצל גדול
פלפל אדום
צרור פטרוזיליה
2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים
2 כפיות מלח
פלפל שחור
שום גבישי
1/4 כפית חוויאג’
1/4 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה. חותכים את הפרגיות ואת הפלפל לקוביות ומוסיפים לסיר, מטגנים עד שהפרגיות משנות את צבען ומשחימות מעט.
שוטפים את האורז ומסננים היטב, מוסיפים לסיר יחד עם המים והתבלינים.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לסיר.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מכבים את האש ומכסים את הסיר במגבת לעשר דקות.
לקבלת אורז קריספי ניתן להכניס את הסיר פתוח לעשר דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!