קרקר כרובית – ללא גלוטן

צלחת_עץ_עם_ערימת_קרקרים_כרובית_דקיקים
קרקר כרובית – ללא גלוטן

בינוני

5

חלבי

מאת: אביגיל מייזליק

קרקרים נפלאים, עסיסיים וללא גלוטן. הם מהווים פתרון מושלם להפחתת פחמימות.

חומרים

חבילת כרובית קפואה

 4שיני שום כתושות

4 כפות בזיליקום או פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס גבינת מוצרלה או פרמזן מגוררת

מעט מלח

אופן ההכנה

מפשירים את הכרובית וסוחטים אותה היטב בתוך מסננת. אפשר, כמובן, להשתמש בכרובית טרייה ולבשל אותה. חשוב לסחוט אותה היטב מנוזלים.  מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת פירורים אחידים. מוציאים ומעבירים שוב למסננת דקה ומועכים היטב את הכרובית לתוך המסננת כדי שכל הנוזלים יצאו. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. משטחים בעזרת כף על נייר אפיה משומן קלות עיגולים של קרקרים דקים. כשנגמר המקום משטחים על נייר אפיה נוסף. 

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים תבנית ראשונה כשעליה הנייר עם הקרקרים, אופים כ-15 דקות או עד שהכרובית מזהיבה בקצוות. מוציאים ומצננים ומסירים בזהירות מהנייר. אופים את שאר הקרקרים. שומרים בקופסה סגורה עד להגשה.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!