קרם קרמל ודבש מחלב קוקוס

שולחן_עם_שלוש_מנות_קינוח_קרם_ברולה
קרם קרמל ודבש מחלב קוקוס

בינוני

6-7

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

חשוב מאוד להקפיד על זמן האפייה. קרם הקרמל צריך להיות בעל מרקם חלק ונעים בפה, ואם אופים אותו זמן רב מדי הוא הופך להיות גרגרי והרבה פחות מוצלח.

חומרים

לסירופ קרמל:

כוס סוכר

1/4 כוס מים

לקרם:

500מ”ל חלב קוקוס

4 חלמונים

2 ביצים שלמות

1/3 כוס דבש

כפית תמצית וניל

6 תבניות אישיות בקוטר 5 ס”מ

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

מכינים את הקרמל: במחבת בינונית מחממים את הסוכר והמים על אש גבוהה. לא מערבבים בכף אך ניתן לנענע את המחבת מדי פעם כדי שהקרמל יצא אחיד. כשהסוכר מתחיל לקבל גוון חום, מנענעים את המחבת ומורידים מהאש ברגע שהתקבל קרמל בגוון עמוק. זהירות, לא לגעת! ברגע שהקרמל מוכן שופכים אותו לתבניות האישיות באופן שווה.

בסיר קטן מחממים את החלב על אש בינונית עד שהוא מגיע לסף רתיחה. במקביל טורפים את הביצים, החלמונים והדבש בקערה עד שהם מקבלים גוון בהיר מעט.

כשהחלב חם, מוזגים ממש מעט לקערת הביצים תוך כדי ערבוב. ממשיכים במזיגה איטית וכל הזמן טורפים את התערובת. לבסוף מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.

מעבירים את התערובת לתבניות.

מניחים את התבניות בתבנית אחת גדולה וממלאים בה מים רותחים עד לחצי הגובה של התבניות האישיות. אופים במשך 30 דקות.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!