מנה חמה ועסיסית, נצלו את שבתות החורף האחרונות לגיוון במנה העיקרית כשהערב ארוך ויש זמן להנות מכל מנה.
עוף מחולק למנות או 6 כרעיים
כף שמן
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
3 בטטות, קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי 1 ס”מ
3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ
6 שיני שום חתוכות לפרוסות
כף פפריקה מתוקה
כפית דבש או סילאן
מלח ופלפל
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה להגשה
שמים בסיר את הבצל והשמן, מסדרים מעליו את העוף.
מוסיפים את פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה, פרוסות השום, חצי כוס מים, פפריקה, דבש או סילאן, מלח ופלפל.
סוגרים את המכסה ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה. כשהסיר מתמלא בנוזלים מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד שעה או עד שהעוף רך.
לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מנה חמה ועסיסית, נצלו את שבתות החורף האחרונות לגיוון במנה העיקרית כשהערב ארוך ויש זמן להנות מכל מנה.
עוף מחולק למנות או 6 כרעיים
כף שמן
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
3 בטטות, קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
6 שיני שום חתוכות לפרוסות
כף פפריקה מתוקה
כפית דבש או סילאן
מלח ופלפל
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנהשמים בסיר את הבצל והשמן, מסדרים מעליו את העוף.
מוסיפים את פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה, פרוסות השום, חצי כוס מים, פפריקה, דבש או סילאן, מלח ופלפל.
סוגרים את המכסה ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה. כשהסיר מתמלא בנוזלים מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד שעה או עד שהעוף רך.
לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!