פילה מדומה במילוי ירקות

מתכון_לפילה_מדומה_במילוי_ירקות
פילה מדומה במילוי ירקות

קל

12-10

בשרי

מאת: אביגיל מייזליק

חומרים

קילו וחצי חזה בקר

3 בצלים פרוסים

3 כפות שמן זית

2 כוסות יין אדום

מלח ופלפל 

כף סוכר

שמן

למלית:

בצל גדול קצוץ

3 כפות שמן זית

סלסילת פטריות פורטובלו

מלח ופלפל

חבילת ערמונים בוואקום

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • חוצים את הבשר לאורכו לשני נתחים. 
  • מכל נתח יוצרים כיס לכל האורך אך לא עד הסוף, כדי למלא אותו. 
  • מכינים את המלית: 

מחממים מחבת, מוסיפים את שמן הזית והבצל הקצוץ ומטגנים כדקה.

מנמיכים לאש בינונית, מטגנים למשך רבע שעה ומערבבים מידי פעם. 

קוצצים גס את הפטריות, מגבירים את האש ומוסיפים למחבת. 

מתבלים במלח ופלפל. 

חוצים את הערמונים ומוסיפים למחבת. 

מערבבים היטב הכול ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים. 

מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהאש. 

מצננים מעט. 

  • ממלאים את חזות הבקר במלית.
  • מחממים היטב סיר רחב שיכול להכיל את שני הנתחים בקלות, מוסיפים שמן וסוגרים את הנתחים מכל צד. 
  • שופכים את השמן המיותר, מוסיפים את היין והבשר, מכסים במים עד לגובה הבשר. 
  • מתבלים במלח, פלפל וסוכר. 
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 5-4 שעות. אפשר גם לאפות בתנור. 
  • לפני ההגשה פורסים את הבשר לפרוסות ומגישים.
Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!