עוף עם בטטות בדבש

קדרה_עם_שוקי_עוף_תפוחי_אדמה_ובטטות
עוף עם בטטות בדבש

מאת: דיתי וינשטיין

מנה עיקרית עסיסית לליל שבת, הבטטות מקבלות את הטעם העמוק מהעוף והמתקתקות שלהן משתלבת מקסים במנה.

חומרים

2 כרעי עוף
4 בטטות קטנות
1/3 כוס דבש
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית חרדל דיז’ון

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הדבש, הסויה, המים, השמן והחרדל.
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות.
מניחים את הבטטות בתבנית ומסדרים את העוף.
מתבלים במלח ופלפל ושופכים את הרוטב.
מנסים את התבנית בנייר כסף.
אופים שתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה וחצי. מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל20 דקות
נוספות עד שהעוף מקבל צבע שחום ויפה

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!