ספינג’

צלחת_ספינג'_ואלמנטים_של_מסיבה_מסביב
ספינג’

קל

8-9 מנות

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

אחרי כל הסופגניות המתוחכמות, אין כמו הספינג’ המרוקאי שעושה את העבודה הכי טוב ונפלא להגיש אותו פשוט עם ריבה ושמנת חמוצה ולהתענג.

חומרים

קילו קמח

2.5 כפות שמרים יבשים

כוס סוכר

1/2 כוס שמן + שמן לשימון הידיים

ביצה

2 כפות ברנדי

כפית מלח

4 כוסות מים פושרים

שמן לטיגון

קערית עם סוכר לציפוי

אופן ההכנה

שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר.

מוסיפים חצי כוס שמן, ביצה, ברנדי, מלח ומים. מעבדים כ-3 דקות עד לקבלת בצק רטוב מאוד.

מעבירים לקערה רחבה, מכסים בניילון ומתפיחים שעה במקום חמים.

מחממים בסיר או במחבת עמוקה שמן לטיגון עמוק.

משמנים את הידיים בשמן הנותר וקורעים חתיכה מהבצק.

יוצרים בו חור במרכז ומעבירים בזהירות לשמן.

ממשיכים להכין עוד 4-5 ספינג’ים באותה צורה.

מטגנים 2-3 דקות מכל צד, עד שהספינג’ים מזהיבים, ומעבירים לנייר סופג.

ממשיכים להכין באותה צורה את כל הכמות.

טובלים את הספינג’ים המוכנים בסוכר, מניחים על צלחת הגשה ומגישים עם ריבה ושמנת חמוצה.

 

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!