ספגטי בקרם אבוקדו

ספגטי בקרם אבוקדו

קל

פרווה

מאת: שירה אזולאי

פרי העונה – אבוקדו. על הערכים המדהימים שלו כבר הרחבתי, לא נתעלם גם מהפן הקולינרי.

הטעם, המרקם, הצבע – שפע של אפשרויות. קחי קצת אומץ ולכי על זה, שווה בדיקה.

חומרים

לספגטי:

חבילת ספגטי מקמח מלא

1/2 כפית מלח

כפית שמן זית

לקרם:

2 אבוקדו בשלים

1/2 חבילת פטרוזיליה

3 שיני שום

מיץ מחצי לימון

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח 

אופן ההכנה

ממלאים סיר במים רותחים, מוסיפים את הספגטי, המלח והשמן ומבשלים כרבע שעה. לאחר הבישול מסננים מהמים ומעבירים לכלי ההגשה.

טוחנים את כל רכיבי הקרם עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.

ניתן לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצים.

לא מתאים לחמם את קרם האבוקדו, ולכן מוסיפים אותו על הספגטי החם סמוך לאכילה.

ניתן לשמור בקירור בקופסה אטומה או עם ניילון נצמד. טעים גם בטמפרטורת החדר.

בתאבון ולבריאות!!

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!