סלט סלמון ואבוקדו מעודן

מגש_עץ_עם_קערת_סלט_סביצה_סלמון_טוסטונים_ופרוסת_לימון
סלט סלמון ואבוקדו מעודן

קל

פרווה

מאת: פנינה מלצר

סלט מרענן ומיוחד לסעודה שלישית, שתרצו להכין שוב ושוב…

חומרי הגלם בסלט הזה זמינים ומזינים ומתקבל סלט בטעם נפלא!

הטיפ שלי הוא להכין את הסלמון כשמכינים את הדגים לליל שבת, 

זה חוסך התעסקות נוספת וכיף לקבל עוד סלט מרענן לסעודה שלישית, על הדרך…

הקרדיט למתכון מהשף תום פרנץ האלוף.

חומרים

300 גרם דג סלמון 

2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות

2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק

4 צנוניות חתוכות לרבעי פרוסות דקות

מלח, פלפל

2 כפות מיונז

אופן ההכנה

לתבל את דג הסלמון במלח גס, מיץ לימון סחוט ושמן זית.

לאפות על 200 מעלות, 12 עד 15 דקות ולקרר.

כחצי שעה לפני ההגשה, לפרק את הדג לחתיכות גסות,

להוסיף את שאר הרכיבים ולתבל במלח ופלפל.

לערבב בעדינות, שצורת האבוקדו תשמר.

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!