סלומון מוקפץ על פטריות ושעועית ירוקה

קערה_עם_סלמון_ושעועית_מוקפץ
סלומון מוקפץ על פטריות ושעועית ירוקה

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

מתכון מעולה לתשעת הימים, קל להכנה, טעים ואפילו מתאים לדיאטה.

חומרים

בצל 

 3שיני שום כתושות

 4פילה סלמון

סלסלת פטריות טריות

1/2 חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה

 3כפות רוטב טריאקי

מלח

פלפל שחור

בצל ירוק חתוך לטבעות

קשיו קלוי

שומשום קלוי

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה.

מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד 2 דקות.

חותכים את הסלמון לריבועים ומוסיפים לסיר.

מקפיצים מספר דקות עד שהדג משנה את צבעו.

מתבלים במלח, פלפל וטריאקי.

מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 2 דקות.

מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עוד כמה דקות, רק עד שהשעועית פריכה. הקפצה ארוכה יותר תהפוך את השעועית לרכה מידי והיא תאבד מטעמה.

מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים בצל ירוק, קשיו ושומשום. 

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!