סטייק מינוט עם בצל מטוגן ופטריות

צלחת_שחורה_ועליה_סטייק_ופטריות_ובצל
סטייק מינוט עם בצל מטוגן ופטריות

קל

4

בשרי

מאת: אביגיל מייזליק

כשרוצים להכין משהו מהיר ומרשים – סטייק אנטרקוט פרוס דק דק הוא הפתרון המושלם, ויחד עם פטריות ובצל מטוגן זהו שילוב מנצח שעובד נפלא.

חומרים

חבילת סטייק מינוט
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח ופלפל
בצל גדול פרוס
סלסלת פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים (350 גרם)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מפשירים לחלוטין את הבשר ומייבשים בעזרת נייר מגבת.
2. מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים 2 כפות משמן הזית ומתבלים בפפריקה, בפלפל שחור גרוס ובמלח. מערבבים בעדינות.
3. מחממים במחבת את 2 כפות השמן הנותרות ומזהיבים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים עוד דקה או שתיים. מעבירים
לצלחת.
4. מחממים שוב את המחבת, מניחים בה את הסטייקים ומטגנים 2 דקות מכל צד. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומקפיצים יחד הכול. מגישים עם פירה או אורז.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!